Renault Talizmánról van valakinek tapasztalata? Mit gondoltok róla?
Tudom viszonylag új modell, de érdekelnének a vélemények.
Még, nem tudok ilyet venni.Újonnan az árát sokallom, (8-8,5 millió).
Majd, ha a használtautó piacon lemegy 4,5 millió körülire, akkor már megvehető lesz számomra is.
A formája, nagyon szép.
Most egy B5-ös facelift Passatom van és szeretnék valami újat.
Az új Passat formája nem nagyon tetszik.
Túl sarkos, vasalt.
A B6-os külleme szép volt.Aztán a B7-nél már elkezdték ezt a sarkosítást szögletesítést, az új generációnál már folytatták, igaz szebb lett, de nem szép.
B6-osra azért nem cseréltem le, mert a szerelőm lebeszélt róla, hogy azzal a motorral, amivel megfelelne, azzal egy "betegágy".
Erről, a kérdésben említett franciáról meg sok jót hallani, sok a japán alkatrész benne,minőségben, anyaghasználatot tekintve is fejlődött a Rönó.
Ez a Talizmán meg hátulról Audis, a formája "gömbölyű" nem sarkos.
Egyébként az új passta nekem se tetszik, a B6-os szebb. Milyen motorral akartad venni?
Amúgy a Talizmán szép, de francia... Elvből se vennék Passat után.
2.
2.0 Tdi-vel szerettem volna.
Én nem zárkózom el a franciáktól.
Az újabb Renaultokat többen dicsérték, hogy fejlődött az elektronika minősége, ugyanis ennél a márkánál, ez az Achilles sarok.
Nem vagyok márkafüggő.Mindegy, hogy W betű vagy rombusz van rajta.1-2 márka van, amit kizárok.
Ami fontos,legyen kényelmes, nagy 4 ajtós, legyen egyben az autó, legyen alkatrész utánpótlás, ne legyen egekben az alkatrészek ára, mint mondjuk egy Merdzsónál.
Ez a Talizmán nagyon elegánsnak néz ki.
"Nem vagyok márkafüggő." ---> "1-2 márka van, amit kizárok."
Ez egy kicsit ellentmondásos kijelentés.
Egyébként igen, elegáns, mivel nagyon hasonlít a Passathoz. Nem csa ka mérete, hanem a vonalvezetése is. A futóműve egyszerűbb, mint a Passaté, de ez majd pár év múlva derül ki, hogy mit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!