Valakinek van tapasztalata drágabb auto chipekről. érdemes venni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 13. 21:59
1/12 anonim válasza:
Chipet azt a kocsihoz írják! Nem összetévesztendő a Tuning boxokkal, amik gyakorlatilag semmit nem érnek, mert csak a befecskendezett üzemanyag mennyiséget változtatja meg, a levegőt nem, ennek köszönhetően csak Sz*rabb lesz a kocsi, mint volt... Chipet, persze érdemes rá iratni, bár nem lesz +200lóerő tőle, mert ez csak a szöveg része a dolognak. Sokkal fürgébb lesz tőle az autó, kevesebbet fog fogyasztani, élénkebb lesz a gázreakció(Dízeleknél jobban érezhető, mert ott a turbó nyomást is növelik), tehát ez inkább egy motoroptimalizációnak nevezhető dolog. Olcsóbb helyeken nem érdemes csináltatni, érdemes előtte referenciát meg nézni az adott helynek, mert sok múlhat rajt, hogy ki csinálja...
2/12 Tomcatters válasza:
Accordom elott volt egy gc 8 impreza ... abba vettem motec m400 .. sok lehetőség van volt benne 400+le (beallitas kerdese) ... de 20 e km alatt megette a kuplungot(fiatal voltam bolond... stb .... ecu meg megvan mindig az impreza meg mar reg nincsen, gyari vezerlővel adtam el .. tul draga lett volna azzal együtt eladni meg mindig er vagy 400 ezret az ecum
Csak akkor erdemes megvenni,ha a motor alkatreszeket is tudod biztositani a lehetőségek kihasználására ami nem 2 ft amugy meg nem
3/12 anonim válasza:
Ja persze motec od van .. az nagyon drága................ pfff
4/12 Tomcatters válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
És ez a motec ez tud 400+ lóerőt kihozni csak úgy ?
2016. máj. 13. 22:47
6/12 Tomcatters válasza:
Hát kell hozzá egy jó tuningalap .. erős FÉKEK strapabíró váltó / kuplung es turbó ... turbó nélkul semmit nem ér ! :)
7/12 Tomcatters válasza:
Nagy teljesitményű ac pumpa.. ez képes annyi uzemanyagot vezerelni amit a gyari ac pumpa ecu nem igen tud a gyári ac biztos nem
8/12 A kérdező kommentje:
Es mi a külömbség a motec m400 es mondjuk egy 30 ft os tuning box között ? Ilyenre nem lenne pénzem,de láttam 30 ezer körül másik fajtát
2016. máj. 13. 23:06
9/12 anonim válasza:
Amúgy forumokra érdemes felesni séa tapasztalatokat nézni.
10/12 A kérdező kommentje:
Milyen fórumok ,hol vannak ilyen fórumok ?
2016. máj. 14. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!