Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak mit vegyek? Max...

Első autónak mit vegyek? Max kb 200-350e ft

Figyelt kérdés

Nem sokára első autó vásárlás mellet állok, nézegedtem is párat..

A keret 200e nagyon max 350.

Opelek közül a legújabb amit néztem A vectra, nagyából ez a kocsi méret lenne nekem a lejobb, belül nagy, lábhely, és csomi tartó is. De maga a kocsi nem egy bálna. Csak amit olvastam róla hogy a rozsda nagyon eszi,így már kezdek lemondani róla.

Motor csak benzin, vectránál , 1,8 2,0 ami érdekel, és 8 szelepes, mert ahogy tudom a 16 szelepes problémás, és a 2,0 ásná hengerfejes is lehet a kocsi. A kaszni az 5 ajtós tetszik de a sedan sem kizárt,

De néztem régebbi opeleket is, ascona de ez már nem az a tetszetős nekem, meg D kadettet, ami csak a külseje miat tetszik, meg a segge miat :) Ebből is csak az 5 ajtós érdekel , de igazából alig találok , már csak D kadettet, nemhogy 5 ajtóst. Viszont vectrához képest ősi, és kicsi :(.. Az a sok extra ami a vectába van ezekben nincs.

De sierra is tetszetős nekem főleg azért mert hátul hajt, itt is csak az 5 ajtós ferde hátú jön be, a sedán nagyon kőműves kocsinak nézki. De ennyi talán a jó pont nála.

Rövid gondolataim is vóltak audi 80 stb de ezek gyorsan elszáltak, ahogy láttam hogy milyem állapotuak az eladandóak.

Talá ami még ténleg érdekel, golf 2, 3 csak nem ép az a vectra méret :)

Szóval ami ténleg édekel

Vectra a

Golf2

Golf3

A többi csak gondolat.

Ha tudtok valami jót írjatok, főleg vecta méretűt. Wv is érdekel csak azok közül még nem néztem körül mi ami nagy, de nem egy egy lomha dög. :)

És lehetőleg 5 ajtós legyen, de ez külalaktól is függ. És benzin előnyben. Naggyából ennyi.

Ui telóról irtam szóval nézétel el a hibákat, meg hogy kusza.. :)

2016. jún. 13. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Meg mindig nem ertem, minek a Vectra. Ha max. ketten utaztok, kb. barmilyen kompakt auto megfelel, hacsak nem vagy 190 centi felett. Az a baj, hogy neked mar bekattant hogy Vectrat akarsz, igenyeid vannak, mikozben se penzed, se tapasztalatod nincs hogy mire van szukseged es mire nincs.

Sok sikert, vegyel jo nagy autot, jo nagy motorral, lehetoleg benzineset, 20+ eveset, nagy zenevel, oriasi csomagtartoval amibe akar 4 zsak kukorica is befer.

2016. jún. 14. 17:32
 12/15 A kérdező kommentje:

A vectrat megint csak példának írtam a tágasága miat, de lehet hogy f astra lesz ki tudja. De a kérdést úgy kérdeztem hogy mit tudtok ti is mondani ami jóféle, aminek "nem robban fel" a montorja, a kaszni persze problémás már ennyi idősen, de az mind1.

A mérethez vissza azert hangsúlyoztam hogy ne egy cimpmecentot ( vagy mi a rák) méretűt mondjatok. Mert ahogy feltünt golf is érdekel de ha ngyobb nála +pont.

És akkor ár jó azt még megértem de má a kor is problem, akkor egy 2000 res kocsi is fos szar mert 16 éves , akkor mégis mikorit éri venni 10 éveset ??? Csak hogy az már tényleg egy vagyon .

Meg a korábban felsorolt kocsikat, akkor mennyiért érdemes venni, de már kérdeztem. Ha a 300 kevés.. Vagy mind szar?? Meg igaz hogy nincs sok pénzem kocsira, de első kocsira nem nagyon akarnék sokat költeni. Majd 2. 3. ra.. Nem életem végéig akarom kihúzni egy most 20 éves kocsival.

De gondolom a logikád szerint egy ladát is 600.000 ért vennél mert a 300 kevés.

Meg már kérdeztem hogy akkor 600ért mit mondasz? Milyen kocsit?

De akkor hanyagolom, még nekem van időm, gondolkodni, nézelődi, kocsit..

2016. jún. 14. 22:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Neked nem 'nincs som penzed kocsira', valojaban neked egyaltalan nincs penzed kocsira. Megvenni meg csak-csak, de fenntartani, tankolni, biztositast, adot fizetni durva osszegre jon am ki... Ha nem tetszik a valosag, miszerint 200-300e forintert csak felhullakat kapsz, szived joga, de ettol meg a valosag valosag marad.

Egyebkent irtam, hogy 600 korul toyota corollat pl. biztosan kapsz (2000 korulit, 1.4-es benzinest pl.). Ha a 600e neked mar 'egy vagyon", akkor az autozas egyelore nem a te mufajod.

2016. jún. 15. 08:02
 14/15 A kérdező kommentje:

Na jó azért kösz :)

Igazából azt nem értetem hogy mit problémázol azon hogy tágas kocsit akarok.

Meg néztem a toyotát is, de lehet végül a saját fejem után megyek :)

2016. jún. 15. 10:27
 15/15 anonim válasza:

Az F Astrát ajánlom neked ha már Opelnél tartunk, mert ha valami akkor az tényleg egy halhatatlan modell! (hátsó íveket viszont szereti a rozsda) Valamint megemlíteném a Honda Civic 6odik generációját, a sedánok elég tágasak szerintem, az 5ödik generáció sem a legrosszabb de azt kifejezetten szereti a rozsda.

És semmiképpen ne vegyél "90 előtti autót!!

Remélem segítettem :)

2016. jún. 21. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!