Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak mit vegyek? Max...

Első autónak mit vegyek? Max kb 200-350e ft

Figyelt kérdés

Nem sokára első autó vásárlás mellet állok, nézegedtem is párat..

A keret 200e nagyon max 350.

Opelek közül a legújabb amit néztem A vectra, nagyából ez a kocsi méret lenne nekem a lejobb, belül nagy, lábhely, és csomi tartó is. De maga a kocsi nem egy bálna. Csak amit olvastam róla hogy a rozsda nagyon eszi,így már kezdek lemondani róla.

Motor csak benzin, vectránál , 1,8 2,0 ami érdekel, és 8 szelepes, mert ahogy tudom a 16 szelepes problémás, és a 2,0 ásná hengerfejes is lehet a kocsi. A kaszni az 5 ajtós tetszik de a sedan sem kizárt,

De néztem régebbi opeleket is, ascona de ez már nem az a tetszetős nekem, meg D kadettet, ami csak a külseje miat tetszik, meg a segge miat :) Ebből is csak az 5 ajtós érdekel , de igazából alig találok , már csak D kadettet, nemhogy 5 ajtóst. Viszont vectrához képest ősi, és kicsi :(.. Az a sok extra ami a vectába van ezekben nincs.

De sierra is tetszetős nekem főleg azért mert hátul hajt, itt is csak az 5 ajtós ferde hátú jön be, a sedán nagyon kőműves kocsinak nézki. De ennyi talán a jó pont nála.

Rövid gondolataim is vóltak audi 80 stb de ezek gyorsan elszáltak, ahogy láttam hogy milyem állapotuak az eladandóak.

Talá ami még ténleg érdekel, golf 2, 3 csak nem ép az a vectra méret :)

Szóval ami ténleg édekel

Vectra a

Golf2

Golf3

A többi csak gondolat.

Ha tudtok valami jót írjatok, főleg vecta méretűt. Wv is érdekel csak azok közül még nem néztem körül mi ami nagy, de nem egy egy lomha dög. :)

És lehetőleg 5 ajtós legyen, de ez külalaktól is függ. És benzin előnyben. Naggyából ennyi.

Ui telóról irtam szóval nézétel el a hibákat, meg hogy kusza.. :)

2016. jún. 13. 18:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi penzbol robogot vegyel, ne autot. Ez az az arsav, ahol nagyjabol kizarolag bontoszokevenyek, szethajtott, szetrohadt romok vannak, amikre kb. ugyanennyit kell azonnal rakolteni, ha labon akarod hazavinni.

Gyerekek, probaljatok mar felfogni, hogy kethavi minimalberbol nem lehet autot venni...

2016. jún. 13. 18:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Először is duplázd meg a pénzed, és aztán térjünk vissza erre a kérdésre. Ennyi pénzből valóban jobban megéri robogót venni.
2016. jún. 13. 19:07
 3/15 A kérdező kommentje:

Értem is, de még akár egy 80's kocsinál is?

Golf 2 egy ősrégi, ezt mégsem 500 ért veszem vagy nem? Vagyis az 500 már túlsok eyg ilyen kocsira 200 meg kevés.

2016. jún. 13. 19:11
 4/15 anonim ***** válasza:
Ember, szamoljal mar, '89 27 eve volt! Matuzsalemekrol beszelunk, amit vagy ovtak-vigyaztak oldtimer-kent, de akkor nem is 350-ert kapod meg hanem a sokszorosaert, vagy utottek-vagtak-hajtottak, es akkor te kapsz egy roncsot, ami kb. a feszerbol, ahol az utobbi 5-10 evben lakott, meg epp ki tud gurulni, mielott a gumik lefoszlanak rola...
2016. jún. 13. 19:24
 5/15 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor 80-89 körüli kocsit nem is érdemes venni 300ért mert mind szar.. Jó.

De akkor mit lehet, és akkor 600 ért ha már a duplájára azt mondtátok hogy abbol már lehet.

De mondjuk akkor a golf 2 kilőve, mert ígyis ugyis szar..

De akkor egy vw ventot mennyiért érdemes venni, vagy egy golf 3 at? Vagy amit említetem opel vectrát a-t, vagy astra f-t.

Vagy japán is szóbajöhet ;)

2016. jún. 13. 20:57
 6/15 anonim ***** válasza:
6 kiloert sztem mar kapsz igen jo allapotu corollat (bekalampas). elnyuhetetlen darab.
2016. jún. 13. 22:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért szerintem az egyik legbiztosabb választás lehet egy Renault 19
2016. jún. 13. 22:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Vento, Malacorrú Passat. 350-bol kijönnek ezek is, es nagyobb autók.
2016. jún. 14. 08:58
 9/15 anonim ***** válasza:

'350-bol kijönnek ezek is, es nagyobb autók.'

de MINEK? minek a nagy auto? hogy beleferjen a NAGY ZENE? nem ertem...

2016. jún. 14. 10:46
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem ezért kel nagy kocsi. De ezt is inkább helyesbítek, mert inkább tágas legyen belül, kívül nemis szeretem ha nagy. Kényelmes legyen elöl, és hátul is nagy legyen a lábtér, de inkább kényelmes legyen egy+ utasnak, csomi tartóba meg azért ne csak egy dinnye férjen el :) amit már emítettem egy A vectra méret pont jó. Szóval nemis egy limuzinra céloztam, meg a mélyláda hátul a csomagtartóban, nem az én stílusom.. :)
2016. jún. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!