Első váltós motornak milyet?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy első váltós motornak milyet vegyek? Egy simsont vagy egy 80-as endurót? A simson után úgy is nagyobbat akarnák szóval azért gondolkozdtam még az enduróban, de a simosn meg olcsóbb és jól fel lehet "tuningolni" és olcsók hozzá az alkatrészek. Szerintetek? (nem ez lesz az első motorom, de ez lesz a az első VÁLTÓS motorom)2016. jún. 12. 16:58
1/7 A kérdező kommentje:
Ja meg hozzáteszem, hogy inkább terepen, meg murvás/földes utakon használnám.
2016. jún. 12. 17:02
2/7 anonim válasza:
Egy simson segédmotornak lett kitalálva, közútra, nem alkalmas dombos földes kavicsos emelkedőre, illetve arra amire Te használnád, a 80-as enduro-ban lehet van annyi energia még hogy megérje.
Azt nem írtad milyen jogsid van, ha csak B-s akkor ilyenekből kell választani, ha A2 akkor nagyobbat nézz 125-250.
3/7 A kérdező kommentje:
Segédmotorra van még csak jogsim. És akkor egy endurón megtudnék tanulni váltani? Köszi a választ!
2016. jún. 13. 08:01
4/7 anonim válasza:
Ha csak segédmotoros jogsid van, akkor én a helyedben nyugodtabb lennék egy 50 köbcentis motorral. egy Minarelli AM6 blokkos motort ajánlanék, pl. egy Derbi Sendát vagy egy Yamaha DT 50-et. Megbízható motorok és egy Simsonhoz képest összehasonlíthatatlanul sokkal jobbak minden szempontból.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondolkodtam ezen.. És ha jól tudom akkor egy olyan 6 sebességes, nem? És egy olyasmi motoron megtudnék tanulni váltani?
2016. jún. 13. 18:23
6/7 anonim válasza:
igen, 6 sebességes, úgyhogy lehet váltogatni. első váltós motornak bármelyik teljesen jó. :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! :)
2016. jún. 14. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!