Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW-sek, Audi-sok miért...

BMW-sek, Audi-sok miért vagytok idióták az utakon? Miért kell mindig versenyezni?

Figyelt kérdés
persze tisztelet a kivételnek, de elég sokat vezetek kb. havi 6-8 ezer km-t és a legtöbb problémám veletek van. főleg a füstös csotrogányt hajtókkal, akik azt hiszik ők a menők, pedig inkább szánalmasak. szinte az esetek 80%-ban előfordul, hogy haladtok X sebességgel utolérlek Titeket és mikor elkezdek előzni akkor gyorsítatok, van aki akkora gázt ad, hogy rendes füstfelhő jön ki hátulról: emberek egy egyrészt ÉGŐ, másrészt balesetveszélyes. Nem tudom másnak mi a tapasztalata? én ezek miatt az idióták miatt vettem most egy MAzda 6-ost ill cégesbe kisírtam egy RS octaviát, mindkettő 400 feletti nyomatéákkal, így ha sietnem is kell, túlélhető a dolog.. kíváncsi lennék másnak van-e ilyen tapasztalata?

2016. jún. 12. 06:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%

Idegesít és gondod van vele és ÉGŐ, de azért ott van az rs oktávia..

Az vesz erős autót aki nem csak közlekedni szeretne... Ez van.

Ha csak utazgatni akarnának vagy annyit vezetnének mint te, ők sem a benzinzabáló gépeket vennék.

2016. jún. 12. 08:35
 2/19 A kérdező kommentje:
kösz a választ, de engem az érdekelne, hogy más is tapasztalt-e hasonlót.. korábban nekem egy sima 140 lovas passatom volt cégesbe, ill. egy 116 lóerős mondeom privátban. de egyszerűen mivel napi 4-5 tárgyalásom van elég sokszor sietnem kell a cégekhez, és emiatt kellett a több lóerő, mert a suhancok fele idióta és versenyzésre használja a közutat.. de engem az érdekelne, hogy más tapasztalt-e már hasonlót. a mazdának amúgy nagyobb a nyomatéka 440, így könnyebb vele előzni, de rs octavia sem rossz 380. egyszerűen vicc, hogy m-es meg n-es rendszámú 20 éves ipari hulladékokat beengednek hozni Mora, azért hogy a csórók versenyezzenek vele a közutakon..
2016. jún. 12. 09:56
 3/19 anonim ***** válasza:
Azért vettek ilyen autót, mert szeretnének valamit abból, amit az Audi meg a BMW mint márkanév jelent. Persze már a 20 éves roncs már semmit nem tud ebből, aztán muszáj valahogy kiéljék magukat, meg kell mutassák, hogy ők a leggyorsabbak.
2016. jún. 12. 10:15
 4/19 Beviz Elek ***** válasza:
Járd ki az általános iskolát suttyókám
2016. jún. 12. 11:12
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

"én ezek miatt az idióták miatt vettem most egy MAzda 6-ost ill cégesbe kisírtam egy RS octaviát, mindkettő 400 feletti nyomatéákkal"

RS octavia 170LE-s TDI 350NM Legerősebb mazda 6 175LE 420NM

Ez mind a 2 füsti fecske szintén.Az hogy tényleg van egykét szar ami nagyon füstül mert már 6 millio km van benne.De a helyedben azért megnézném nem vennék rá mérget,hogy ezekkel a kocsikkal amiket te használsz azokkal ott hagyod a bizonyos füstölő kocsikat.Még a 110LE-s 1.9 TDI Audi A3/golf4 chipelve is jobban megy a fenti két autónál.1.9 PDTDI ről már nem is beszélve...és gyakran nem csak chip van bennük,hanem nagyobb turbo stb stb.Szóval lehet,hogy hiába sírtál a fönöknél az RS octaviáért.

2016. jún. 12. 13:06
 6/19 anonim ***** válasza:
73%

Hoppá, itt van egy 90 lovas TDI Passat tulaja is, az 5-ös személyében.

Majd légyszi videózd már le, mikor egy gyári RS Octáviát otthagysz. Köszi előre is.

2016. jún. 12. 13:09
 7/19 anonim ***** válasza:
Gondolom nem sikerült megtanulni általános iskolában a számokat.Nem 90LE-sről volt szó,hanem 110 és 131LE-ről ami nem gyári.Okostojás....Bármikor levideózhatom neked... :) és még csak füstöm sincs,még mielőtt belekötnél.
2016. jún. 12. 13:13
 8/19 A kérdező kommentje:
5. az octavia 184 lovas, de többet eszik octavia 5,5, mazda 5. Amúgy érdekes, de előzésnél, pl.: 100-ról 120-ig a mazda jobb, kigyorsításkor, pl. 30-tól 120 az octavia brutális. de nyilván vannak olyan autók amiket ezekkel sem lehet megelőzni, de a 90 %-ukat biztonsággal. de rosszul tettem fel a kérdést, mert engem tényleg az érdekelne, hogy másnál is előfordul-e ez a jelenség, hogy elkezdenek előzni és gyorsul a delikvens.. pedig előtte fixen ment..
2016. jún. 12. 17:37
 9/19 A kérdező kommentje:
4. én kijártam az oskolát, van pár diplomám. kösz az értelmes hozzászólást. :-)
2016. jún. 12. 17:39
 10/19 A kérdező kommentje:
5. azt elfelejtettem, hogy mind a két autó EURO6-os. DPF-es, durva lenne ha füstölne :D
2016. jún. 12. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!