Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A7 vagy Alfa Giulia?

Audi A7 vagy Alfa Giulia?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok és miért? Mondjuk 8-10 évesen.
2016. jún. 8. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Azért nem egy kategória, hiszen az A7 egy gyönyörű 4 ajtós coupé, a Giulia meg inkább egy sportos (és szintén nagyon szép) szedán. Szóval az A7 mégiscsak szebb. A másik meg, hogy én Audi párti vagyok, de elfogadnám az Alfát is, ha tudnám, hogy működne rendesen.
2016. jún. 8. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
A7, igaz drágább alkatrészek, de elgalább tudom mit veszek: D:
2016. jún. 9. 00:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel most is Alfám van, ezért nyilván a Giulia. De ez ízlés kérdése, engem megfogott az olasz márka. Szép a dizájnja, az erős motor minden típusban garantált, a sportos útfekvés szintén. Tetszik, hogy ha márkatárs jön szembe, akkor villogtat, integet, ha valami hiba történik útközben, akkor megállnak szó nélkül segíteni.

A családban volt Audi is, nem mondom, hogy rossz autó, mert nem az, de nekem az Alfa sokkal jobban bejön.

2016. jún. 9. 05:29
 4/8 anonim ***** válasza:
13%

3#

Az a jó az audiban, hogy nem kell a markaosszetartas, mert nem all meg mint az alfa ☺

2016. jún. 9. 07:47
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mivel az Audi A7-et 2010-től kezdték el gyártani, így nem igazán tudsz belőle 8-10 éveset venni. De egyébként ha kérdés a jövőre irányult, akkor mindenképpen Audit vásárolnék. Már csak azért is mert szerintem szebb, sportosabb és olyan vad tekintete van, ami nekem nagyon bejön.
2016. jún. 9. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 Hány Alfád is volt pontosan, amiből azt a tanulságot vontad le, hogy mindegyik megáll? :) Gondolom egy sem. Köszi. :)
2016. jún. 9. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:

A Giuliát idén kezdték gyártani, abból főleg nem lehet találni 8-10 éveset. De még a Giuliettából sincs ennyi idős, mert azt meg 2010-ben adták ki.

Gondolom a kérdező úgy értette a kérdést, hogy majd jó pár év múlva ki melyiket választaná, mikor már lesznek ilyen korú verziók.

2016. jún. 9. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan jókat kacagok sokszor, mikor olyan alkotnak véleményt, akik életükben nem ültek Alfa-ban, de azért tudják, hogy milyen.

Az Alfa-t sosem a kispénzű, átlagos, A-ból B-be eljutni kivánó közegnek gyártották, ahogy ma sem azoknak gyártják. Kell a pénz az Alfa-hoz, drága autó, kényes, viszont egy életérzés. Nem kell belőle használt sza/rt venni. Van szalon, be kell menni, kiválasztani, aztán pár hét múlva már benne ül az ember, ha pedig nincs rá lóvé, akkor a fillérekért vett rommáhajtott példányok alapján nem kell megitélni a márkát. Az nem az Alfa hibája, hogy a parasztnak nincs pénze fenntartani az autót. Ez majdnem ua. mint mikor a BMW-s pacek 2000 ft-ért tankol a kúton, na az is megmosolyogtatja az embert.

2016. okt. 16. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!