Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb mennyibe kerülne egy német...

Kb mennyibe kerülne egy német autó magyarra lepapírozni?

Figyelt kérdés

3ezer euró korul néztem ki egy BMW-t.Hallottam egyszer,hogy 300ezer ft a magyarra papirozas..ha ez igaz,akkor inkább vennék magyarországon egyet 1-1.2 millió forintért.Ennyiert lehet kapni normális autót?

BMW 330D-T néztem ki,E46-os szeriaban.

2016. jún. 11. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Autófüggő,van hogy 100-200e ft között a német vásárlástól a hivatalos ízig vérig magyar papírig ,de van hogy jobb pénz
2016. jún. 11. 13:05
 2/8 Petya183 ***** válasza:
Minek mindig a külföldi? Semmivel se jobbak,sőt azért olcsóbb mert szarabb az állapot
2016. jún. 11. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Azert nem mondanam, hogy a nemet utak annyira tonkretennek, es mondjuk Jürgen vagy Günter nem szervizeltetné az ottani autóját. Vannak rosszabbak es vannak jobbak, ez mindenhol igy van. Csak nem mindegy milyen arányban. De amiket en vettem autokat, eddig sose volt gond eggyel sem, sokkal megbizhatobbak, en is elobb vennek itt akarmilyen autot, mint otthon a zergebaszott utakon szetrazott talicskakat.
2016. jún. 12. 08:35
 4/8 Petya183 ***** válasza:

Komolyan az utak miatt aggódsz? Az csak a futómű. De Külföldön kevesen ismerik a bemelegités fogalmát. Szoval dönts hogy futóműt ujittanál először fel vagy motort... Mert nap mint nap látom hogy beül a sok osztrák télen -10fokban, vissza se esik a fordulat de már nyomják neki... Én inkább cserélgetnék csak szilenteket meg csapágyakat mint turbót meg gyűrűket

Persze van kivétel de ezt látni mindenhol sajna kint....

2016. jún. 13. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez lehet, de elobb is van ra penze kicsereltetni, ha tonkremegy valami, mint otthon...
2016. jún. 13. 17:20
 6/8 Petya183 ***** válasza:
Épp ezaz hogy előbb eladja olcsón a külföldinek minthogy ráköltsön, inkább vesz másikat
2016. jún. 13. 17:31
 7/8 Petya183 ***** válasza:
Az én Audimmal pl egy osztrák csávó fent a hegyek felé szalmát meg szerintem trágyát is szállított de telepakolva... Rohadás? Ezüsttel lefujva (majdnem olyan színnel) mindenhol, első mosásnál léjött, ennyit a kinti igényességről
2016. jún. 13. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
hát nem tom, en vettem 96-os citroen zx-et is 500 euroert keves rozsdán kivul semmi baja nem volt, a motor perfekt mukodott. most egy 2003-as opel vectram van, tobb, mint egy eve, olajcseren kivul semmihez nem kellett nyulni, vettem egy ra egy szett nyari gumit, azt kesz. Rohadas rajta semmi, pedig ezt meg garazsban sem tartottak.
2016. jún. 13. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!