Mit gondoltok erről az autóról?
Sziasztok!
Hozzá értők véleményét szeretném ki kérni arról, hogy szerintetek meg érné-e megvenni ezt az autót? :
Ha igen mire kell figyelni vásárláskor?
Előre is köszönöm!
Pontosan. Ahogy megnézhetjük ennek az A3-asnak a belsejét, nem értjük mitől prémium márka az AUDI.
Jó szép belsők vannak AUDI-nál tény, de sokkal drágábban.
#9 A Mercibe ingyen adják a váltókat, vagy mi? - és BMW-kbe, hogy a példánknál maradjunk. - egy BMW volt, most jön egy új. És nem. A kölcsön autókban meg nem romlott el a váltó. Én álltam volna a kárt amit csinálok, de ez váltónál legtöbb esetben kétséges lett volna, de mindegy, akkor is fizettem volna a javítást.
De ha már váltó:
váltó+szervizköltség/autóértéke=X
Na ez a X százalék minél kisebb annál gazdaságosabb, és ésszerűbb a váltócsererével való számolással autót venni.
A váltó egy gyakori a sok közül, nézz utána az használt autó értékelések közt!
"Amúgy ilyen árkategóriában és hozzáállással írj egy listát mik tetszenek, és az állapot döntsön meg a fenntartási költség keret! ;)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!