Mit gondoltok erről az autóról? E39
Üdv,
nem tervezek autó vásárlást csak tetszenek az e39 benzines BMW-k. :D Egyik haveromnak van e39 Bmw-je bár automata dízel kivitelben, ami szerintem egy pénztemető. Azonban ez a jó öreg szívó benzines bírja a strapát és ha majd oda jutok akkor fent lesz a kívánság listán (bár az még min. 5 év, de inkább 10). :D Amennyiben a szervizkönyv valódi az a 240 ezer km nem sok egy ilyen bmw-ben.
Jöhetnek a suzukit istenítő kommentek is. :D Pont a véleményekre vagyok kíváncsi.
Veled ellentétben nekem van BMW-m, szóval egyelőre te vagy a nethuszár.
Nem vezettem 520i-t. 320i-t vezettem, és már az is lomha volt, pedig 100-150 kg-mal könnyebb. 150 ló másfél tonnához az megfelel egy 1.5-ös Ignis súly/lóerő arányának. 10 felett gyorsul százra, ezt ma már a legtöbb átlagos típus túlszárnyalja.
Ha BMW, akkor menjen is úgy, mint egy BMW, ne csak úgy nézzen ki. Az 520i az alapmotor volt. Ha a 2.2-es változatot veszed, az egy fokkal jobb, az már 170 LE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!