Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről az autóról?

Mit gondoltok erről az autóról?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok, most egy 94-es Passatom van 2.0 benzines motorral. Gondoltam, hogy váltok egy b5-re, vagy egy 1.9 PDTDI (131PS) vagy 1.8T-t (150PS) szeretnék. Ezt a kettőt ajánlották nekem.

Ezt az autót szívesen megnézném: [link]

Viszont már a képek alapján nekem gyanús, hogy törve volt. Mit gondoltok róla?

A másik amivel szemezgettem az ez: [link]

2014. febr. 20. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:

és is ilyeneket nézegetem,de lemondtam róla.

Ebben árban 99% törött,és ha nem benzinest veszel 200e+költséggel számolj, nem biztos de a diesel fajta céges autó ált.

Egyébként ár érték arányba rendben van.

2014. febr. 20. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Az előttem válaszoló teljesen jó választ adott. Gyakran céges autók, az is kizárt, hogy 12 év alatt csak 210e km-t futott. A plusz kiadással mindenképpen számolni kell és a karbantartási költsége is magas. Egy vezérműcseréhez az autó elejét teljesen le kell szerelni, még a hűtőt, a motortér fényképe alapján ami sok munka és az alkatrészek is drágák hozzá. A PDTDI megoldásnál pedig egy meghibásodott adagoló szakszerű cseréje annyi munkaórával jár, hogy olcsóbb egy jó használt hengerfejet venni helyette.

Ha 1M-ért vennék használt autót, akkor olyat választanék, ami olcsón karbantartható és tartós autó.

2014. febr. 21. 01:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Es mi a velemenyetek a "nem rancfelvarrott" valtozatarol 1.8-as turbo motorral?
2014. febr. 21. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Kép alapján nehéz bármit megállapítani, bár a plusz 200e Ft.-al nem árt számolni. Nem árt megnézni a gumikat, a jó mintamélység nem jelenti azt, hogy az a gumi jó is. Ha el van öregedve, akkor nem tapad jól (a sok apró, csak közelről látható repedések jelzik az elöregedést). A belső tér többet elárul mint a km óra állás. Ha a kormány és a váltókar erősen kopott, az ülés szét van ülve, az bizony jó sok km-t futott. Meg kell nézni élőben.
2014. febr. 21. 14:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mindenképpen számolok plusz költségekkel. Kb. 1 millát+átírást szeretnék rákölteni és még tartalékban 200-300 ezret hagyni, hogyha kellene még valamit költekezni.

2014. febr. 21. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!