Mit gondoltok erről az autóról?
Autóvásárlás előtt állok, most egy 94-es Passatom van 2.0 benzines motorral. Gondoltam, hogy váltok egy b5-re, vagy egy 1.9 PDTDI (131PS) vagy 1.8T-t (150PS) szeretnék. Ezt a kettőt ajánlották nekem.
Ezt az autót szívesen megnézném: [link]
Viszont már a képek alapján nekem gyanús, hogy törve volt. Mit gondoltok róla?
A másik amivel szemezgettem az ez: [link]
és is ilyeneket nézegetem,de lemondtam róla.
Ebben árban 99% törött,és ha nem benzinest veszel 200e+költséggel számolj, nem biztos de a diesel fajta céges autó ált.
Egyébként ár érték arányba rendben van.
Az előttem válaszoló teljesen jó választ adott. Gyakran céges autók, az is kizárt, hogy 12 év alatt csak 210e km-t futott. A plusz kiadással mindenképpen számolni kell és a karbantartási költsége is magas. Egy vezérműcseréhez az autó elejét teljesen le kell szerelni, még a hűtőt, a motortér fényképe alapján ami sok munka és az alkatrészek is drágák hozzá. A PDTDI megoldásnál pedig egy meghibásodott adagoló szakszerű cseréje annyi munkaórával jár, hogy olcsóbb egy jó használt hengerfejet venni helyette.
Ha 1M-ért vennék használt autót, akkor olyat választanék, ami olcsón karbantartható és tartós autó.
Köszi a válaszokat!
Mindenképpen számolok plusz költségekkel. Kb. 1 millát+átírást szeretnék rákölteni és még tartalékban 200-300 ezret hagyni, hogyha kellene még valamit költekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!