Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy autót használtan,...

Vettem egy autót használtan, kereskedésből! Ma megyek érte, az árba belealkudtam az olajcserét. Hogyan tudok megbizonyosodni róla, hogy el is végezték?

Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 14:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Friss műszaki van a kocsira és garancia.
2016. jún. 1. 15:10
 12/15 Beviz Elek ***** válasza:

Mint írták, az olajat úgy a legegyszerűbb megnézni, hogy kihúzod a nívópálcát. A benzinesben a friss olaj olyan átlátszó, hogy alig látni hogy meddig ér.

A szűrő pedig... esetleg kérd meg az egyik haverodat hogy kukkantson alá. Ha van rajta olyan kosz ami biztos hogy nem az elmúlt pár km alatt került fel, akkor biztosan tudhatja hogy nem új.

A légszűrőnek is makulátlannak kell még legyen. Le kell pattintani a légszűrőház tetejét és látszik hogy koszos-e.

Persze lehet hogy mindent kicseréltek és a legótvarabb ALCO szutykokat rakták bele.

2016. jún. 1. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor vétel után irány a szerviz és egy alapos állapotfelmérés, utána kiderül minden.
2016. jún. 1. 15:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha meg is csinaljak valszeg legolcsobb olaj elsz benne.
2016. jún. 2. 10:37
 15/15 zebulon66 ***** válasza:
Szia! Legócskább műhelyben is olajcsere max fél óra szűrővel együtt, mindig kell legyen annyi idő, hogy megnézzük tényleg megcsinálják-e. Megjegyzem én jó minőségű olajat szoktam kérni és ragaszkodom hozzá a kannát előttem bontsák fel, nem nehéz egy márkás flakonjába a legolcsóbb anyagot átönteni.
2016. jún. 13. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!