Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót tudnátok ajánlani?

Milyen autót tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Már több hónapja folyamat bújom a hirdetéseket, de egyszerűen nem jutok dűlőre...a főbb kategóriák amiket nézegetek, az az Audi-BMW-VW ezekből is csak az 1.9 és az 1.8T az ami csábít...de sajnos semennyire nem értek az autókhoz, így nagyon megvagyok lőve...

Összesen 1 millióm van cakkum pakkum mindenre!! tehát a névre írásra, meg az autóra!!

Ti milyen autót vennétek az én helyembe, ezzel a feltételekkel?

2016. máj. 31. 20:58
1 2
 11/16 BiTOPro97 ***** válasza:

#1 Ekkora tévedést, ezek már nem azok a Volvo-k voltak.

Ez a Ford-os időszak terméke már, rengeteg soha ki nem nőt gyermekbetegséggel.

2016. jún. 1. 05:28
 12/16 A kérdező kommentje:

na látod!!

de az ha találok egy normális állapotban lévő bmw-t vagy egy a3-t az még jobb mint a volvó

mert én sajnos a szüleim autóját vezetem, ami egy gyenge autó, és már nagyon szükségem van egy jól menő autóra..

2016. jún. 1. 17:59
 13/16 BiTOPro97 ***** válasza:
Egy milliód van, még egy Mazda MX-5 is 1,25-1,3 millió.
2016. jún. 1. 22:15
 14/16 A kérdező kommentje:
de a mazda az egy drága autó..
2016. jún. 2. 18:11
 15/16 BiTOPro97 ***** válasza:

Amíg nem töröd és karban tartód kicsi az árvesztése. Tehát hosszú távon nem drága, bár relatív közel az későősz.

Viszont addig itt a nyár, és nyári munkából tudsz mellé spórolni, és többet mint amennyivel kevesebbért télre beveszi a Mazdát egy "korrekt" autókereskedő.

2016. jún. 3. 00:15
 16/16 A kérdező kommentje:

valami véleményt mondjatok már légyszi az audi A3 1.8T-ről!

mert még mindig ahhoz húz a szívem!! és meg akarom tudni hogy érdemes-e bele fektetni!!

2016. jún. 4. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!