Milyen autót tudnátok ajánlani?
Már több hónapja folyamat bújom a hirdetéseket, de egyszerűen nem jutok dűlőre...a főbb kategóriák amiket nézegetek, az az Audi-BMW-VW ezekből is csak az 1.9 és az 1.8T az ami csábít...de sajnos semennyire nem értek az autókhoz, így nagyon megvagyok lőve...
Összesen 1 millióm van cakkum pakkum mindenre!! tehát a névre írásra, meg az autóra!!
Ti milyen autót vennétek az én helyembe, ezzel a feltételekkel?
#1 Ekkora tévedést, ezek már nem azok a Volvo-k voltak.
Ez a Ford-os időszak terméke már, rengeteg soha ki nem nőt gyermekbetegséggel.
na látod!!
de az ha találok egy normális állapotban lévő bmw-t vagy egy a3-t az még jobb mint a volvó
mert én sajnos a szüleim autóját vezetem, ami egy gyenge autó, és már nagyon szükségem van egy jól menő autóra..
Amíg nem töröd és karban tartód kicsi az árvesztése. Tehát hosszú távon nem drága, bár relatív közel az későősz.
Viszont addig itt a nyár, és nyári munkából tudsz mellé spórolni, és többet mint amennyivel kevesebbért télre beveszi a Mazdát egy "korrekt" autókereskedő.
valami véleményt mondjatok már légyszi az audi A3 1.8T-ről!
mert még mindig ahhoz húz a szívem!! és meg akarom tudni hogy érdemes-e bele fektetni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!