Tudtok ajánlani 7 szeméyles egyterű autót?
Opel zafira?
kisebb mint a sharan(alhambra, galaxy) de 7 ember elfér benne. na jó, nem táncterem így.
A VW alapuaknál(dizelek) a kettőstömegű lendkereket szídják, ami ekkorra már rendszerint elfárad. drága a cseréje és az előző tulaj biztos nem csinálta meg. Franciák szépek, tágasak, de franciák. én se vennék. aránytalanúl sok bennük a villanyos kütyü.
Opel Zafira-ból én még csak full extrásban ültem.
~180 centis srác betudott ülni a hátsó két ülésre egyikére, hogy egy 10-12 éves gyerek még elfért volna mellette.
Nem tudom mennyiért vesztegetik és alkatrész problémák lehetnek - lassú után rendelés - , de a Mazda MPV egy igásló.
Fapad? Mihez képest. Én már a légkondit is sokallom benne. nagyon nem tudom mit akarnék még extraként. ami nincs, az meg sose romlik el. (ezért nem francia autót..) Mondjuk egy bazinagy üvegtető jól mutatna.
negatívumai vannak azért: astrához méretezett szellőző rendszer. (már szana szét szedtem, még mindíg párásodik arra "alkalmas" időben)
az 1.6 16V os motor nagyon ki van hegyezve, (ezredfordulós mércével mérve) ehhez képest még mindíg nem sportos de az olajfogyasztást el kell neki nézni.
Anno a mazdát mi is nézezegttük, de ami elérhető volt, azzal lényegesen túlléptük volna az akkori költségvetést. Így maradtunk opelosok. a család elfogyasztott már egy asconát, astrát, campot. a zafira és a corsa most került az asztalra. persze mind 10 év feletti volt mikor hozzánk került
#5 A Vito kezdetben a legtöbb hibával küszködő német autó volt az elmúlt ötven évben. Amiken meg már ezeket kijavították, max. a rossz hírnév miatt lehetnek alacsony árfekvésben.
Plusz alkatrész itt a kérdezőnél csak utángyártott jönne szóba és bontott. - ha jól veszem ki a szavaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!