Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok ajánlani autót az...

Tudnátok ajánlani autót az alábbiak alapján,800. 000 Ft-ért maximum?

Figyelt kérdés

Lány vagyok,az első autóm lesz,7éve van jogsim,de 2 éve vezetem napi szinten a szüleim autóját.

Valami extrább kocsit szeretnék,nem törni-zúzni valót,ami tanulásra van.

Ami nekem bejön, a Nissan Qashqai,de sajnos ennyi pénzem nincs.

Mindenképp sportosabb külsejű kocsira gondoltam, 1.4-es motorral.

Amibe bele vagyok bolondulva,hogy a kormányon legyenek gombok.

Tudnátok nekem segíteni?

Köszönöm!

2016. febr. 19. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt hogy a kormányon gombok legyenek felejtsd el mert 800 ezerért nem sok extrát várhatsz el ha fontos hogy milyen autó, milyen motorral...

Nem éppen sportos de én a Clio II-t ajánlanám mert kényelmes, jól fogyaszt, jól megy.

2016. febr. 19. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell elfelejtened azokat a gombokat :) opel corsa c ami sportosabb azt mondják nőies pedig fiú létemre nekem is az van és nen drágáértba kormány möögött lehetnének gombok bár én nem olyat vettem (mulrikormány egyébkén) ahogy mondták clio vagy amiért messze nem vagyom oda a fiat punto.
2016. febr. 20. 00:20
 3/5 gomzoli ***** válasza:
Te lenni arab diák, nem beszélni madzsar?
2016. febr. 20. 02:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Renault Clio

Toyota Yaris

Nissan Micra

2016. febr. 20. 10:48
 5/5 Koaxk Ábel ***** válasza:

Sportosabb külsejű kocsi 800e-ért?

Ami így hirtelen beugrik ennyiért a Seat Leon, az elég sportosnak kinéző persze 1.4-es motorral nem lehet vele vírgonckodni, de normális közlekedésre alkalmas.

Amik még sportosak ennyiért azok a régi E36-os 3-as BMW-k, de ezzel óvatosan rengeteg roncs van belőle.

A multikormány viszont nem tudom mennyire volt divat még az ilyen öreg autóknál. :(

2016. febr. 20. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!