Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen nagy teljesítményű...

Milyen nagy teljesítményű autót tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

"Hétvégi" autónak venném, 300-500 lóerősben gondolkoztam. Szétnéztem már a neten merci,vw, stb. Találtam egy vw phaetont 2 milióért , w12 , 6000cc , 420hp. Mit gondoltok megéri? Vagy milyet tudtok ajánlani? Max 5 millióért .

Az hogy mennyit eszik stb nem fontos, lényegében arra lenne használva ,hogy néha meghuzassam vagy városban menni egy kört..ilyenek. Olyan érdekel ami meglépi a 300km/h-t.

2016. febr. 6. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
29%

Megnézném, te hol száguldozol 300-al:D

Ezeken a jó magyar utakon max helikopterrel mész annyival, vagy baromira bízol a szerencsédben és közúton próbálkozol:)

2016. febr. 6. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Így 23.04-kor biztosan nagyon komoly lehet ez a kérdés,főleg a 300km/h-val!
2016. febr. 6. 23:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát pedig komolyan gondoltam. Nyilván nem egy szakadt főúton akarok furikázni... Szeged körül (ha esetleg jártok erre akkor ismeritek) vannak gyönyörű széles nyíl egyenes utak , amin nagyon ritkán járnak autók. Régebben sokat voltam arra barátokkal 200-250 ig húzattuk ki a jargányokat...de nem úgy mint a sok öngyilkos jelölt. Mindig kivártuk hogy ne jöjjön semmi, az út elején végén mindig volt valaki aki figyelte hogy ne legyen probléma. De nem az utakról szól a kérdés :D hanem , hogy milyen autót tudtok ajánlani.
2016. febr. 6. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
Pedálos Moszkvicsot....az a neked való !
2016. febr. 7. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:
43%

Hétvégi autó, és te VW Phaetont akarsz venni? Hát az pont nem hétvégi meg szórakozós autó, hanem egy nagy tank, ami arra való, hogy elugorj Párizsba meg vissza. Ebben hiába mész 300-at, max lefényképezed, mert úgy fogod érezni, mintha 100-al mennél, és hiába a 420 lóerő, nem fog az ülésbe préselni, mert több mint 2 tonnát cipel.

5 millióért veszel mondjuk egy Audi RS4-est, mindegy milyen évjáratút, és igen, azzal már fogod érezni, hogy mész.

2016. febr. 7. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Na az este még leírtam mennyire lehet komoly kérdés, annyi votl benne azt eltüntettesse, de ahogy látom nem vagyoke gyedül a véleméynemmel XD
2016. febr. 7. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!