Milyen nagy teljesítményű autót tudnátok ajánlani?
"Hétvégi" autónak venném, 300-500 lóerősben gondolkoztam. Szétnéztem már a neten merci,vw, stb. Találtam egy vw phaetont 2 milióért , w12 , 6000cc , 420hp. Mit gondoltok megéri? Vagy milyet tudtok ajánlani? Max 5 millióért .
Az hogy mennyit eszik stb nem fontos, lényegében arra lenne használva ,hogy néha meghuzassam vagy városban menni egy kört..ilyenek. Olyan érdekel ami meglépi a 300km/h-t.
Megnézném, te hol száguldozol 300-al:D
Ezeken a jó magyar utakon max helikopterrel mész annyival, vagy baromira bízol a szerencsédben és közúton próbálkozol:)
Hétvégi autó, és te VW Phaetont akarsz venni? Hát az pont nem hétvégi meg szórakozós autó, hanem egy nagy tank, ami arra való, hogy elugorj Párizsba meg vissza. Ebben hiába mész 300-at, max lefényképezed, mert úgy fogod érezni, mintha 100-al mennél, és hiába a 420 lóerő, nem fog az ülésbe préselni, mert több mint 2 tonnát cipel.
5 millióért veszel mondjuk egy Audi RS4-est, mindegy milyen évjáratút, és igen, azzal már fogod érezni, hogy mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!