Nekem 99es Peugeot 306os 5ajtós van. 36 vagyok sokszor cikinek érzem mikor a suttyó 22- 23 évesek akik kint dolgoznak külföldön újabb Audival,Bmwvel járkálnak. Nekem 11 éve ez van és nincs pénz lecserélni.
15-20éves bontóból mentett külföldi valamikori prémiumom márkát hajtani nagy arccal ! Az ciki. Ennek az egyik fokozata a "remus" matrica, és a 3litert tegyél bele lécci, meg az ablakokat is mosd le. Tessék itt van 20forint.
2016. máj. 29. 21:02
12/18 anonim válasza:
Tök lényegtelen, aki szerint ciki 40éves autót vezetni, az menjen tömegközlekedéssel ahova akar.
Nyilván jobb egy bármilyen korú autó, mint kötötten menni mindenhova.
2016. máj. 29. 21:27
13/18 anonim válasza:
Nagyobb gáz a sok roncs, figyeld csak meg, 20-on éves és audi meg bmw, de egyik sem épp fiatal darab elsz, lehet sokszor idősebb a kocsi mint a tulaj. :D
2016. máj. 29. 21:33
14/18 anonim válasza:
Olyan autóval semmiképpen sem ciki járni, ami használati tárgy, és nem arra szolgál, hogy mások szemében mennyire menő. És ez a kategória típustól, évjárattól független.
Ciki járni szülőktől kizsarolt, kikönyörgött bármilyen autóval, ami többnyire csak menőzésre használnak.
2016. máj. 29. 21:38
15/18 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a ciki dumát. Ahol lakom, rengeteg régebbi autó van, sok Suzukit is látni, mégse érzi senki cikinek, és nem is néznek le senkit emiatt. Ez szerintem olyan primitív dolog, hogy valaki leszólja a másik autóját. Mindenkinek más a lehetősége, mindenkinek másfajta autó jön be. Például ez olyan, hogy ha én szeretek váltani, miért vegyek automata kocsit? Ettől függetlenül miért kéne azt mondani, hogy a manuális a jobb, vagy hogy az automata? Ugyanígy tök értelmetlen dolog lenézni valakit az autója miatt, meg az se jó, ha valaki cikinek érzi a kocsiját. Egy komoly, magára adó és érett gondolkodású ember pontosan tudja azt, hogy az autó egy közlekedési eszköz és egyben egy használati tárgy, nem pedig egy menőzésre való járgány.
2016. máj. 31. 17:10
16/18 anonim válasza:
Ha olyan helyen kell megjelenned, ahol draga luxusautokkal jonnek a resztvevok, inkabb taxival menj, es ha kerdeznek hivatkozz arra, mar ittal.
2017. aug. 10. 10:56
17/18 anonim válasza:
20 éves, félmilliót nem érő, lelakott 3-as BMW-ken szoktam óriásiakat mosolyogni, főleg, ha öntelt képpel úgy ül benne a proli huszonéves, mintha most hozott volna ki szalonból egy Panamerát. :D
2018. máj. 22. 10:19
18/18 anonim válasza:
Én egy 2001-es Renault-ot hajtok, szépen karban van tartva, és pont nem érdekel, hogy ki mit gondol. Némi kis hitellel meg tudnám venni az újat is, de a célra ez is bőven megfelel, 13 év alatt mióta nálam van a kopó cseréket leszámítva nem járt szervizben.
Egy dolog viszont aggaszt, hogy annyira fel van gyorsulva a közlekedés, sok a baleset, ennek az autónak meg a maiakkal összehasonlítva nem éppen ideális a biztonsága, főleg nagy sebesség mellett (már ha a szembejövő jön gyorsan). Ezért az egyért gondolkozom új(abb) autón. Nem mert ciki, lehet hogy az, de pont lesz...rom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!