Honda CBR1000, Yamaha R1, Gsxr1000-rel ciki dolgozni járni mindennap?
Figyelt kérdés
Persze túrázni is fogok vele, hétvégente, de munka közben is használnám, nagyon nagy pofátlanság lenne? Hogy nézd már biztos telik neki benzinre, vagy csak én vagyok elfogult?2012. dec. 10. 21:24
1/7 anonim válasza:
kevesebbet fogyaszt mint egy autó.... értelmesebb mint beülni magad egy 5 személyes gépbe, a másik hogy baromság hogy luxuscikknek számít a motor szerintem. bár télen mit csinálsz?
2/7 anonim válasza:
Ebben az égvilágon semmi ciki nincs. Az irigyek meg irigyek lesznek, akkor is ha egy téliszalámis zsemlét veszel, mert van párizsis is.
3/7 A kérdező kommentje:
Motorozás az álmom, és hamarosan be teljesülni látszik, télen meg visszaülnék a villamosra, mert hobbi szinten tekintek rá, nem létfontosságú eszköznek
2012. dec. 10. 22:13
4/7 anonim válasza:
Nem ciki,de meg tudod oldani az átöltözést?
5/7 anonim válasza:
Ciki??? Szerintem felnéznének rád, hogy ilyen motorral jársz dolgozni. És ezekből ki lehet hozni 5 literes fogyasztást városban is, olcsóbb, mintha autóval járnál, ezt majd mondd el a munkatársaidnak.
6/7 A kérdező kommentje:
Mr.Flash
Igen át tudok meg át is kell öltözni munkásruhába, tehát itthonról mindegy milyen ruhába megyek, öltöző van
Köszi a válaszokat
2012. dec. 11. 20:11
7/7 anonim válasza:
Motorozás az álmom, és hamarosan be teljesülni látszik
miért találod ezt cikinek??főleg ha az álmod akkor meg sz@rd le az irigyeket magasról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!