Miért fullad le a simson?
Vettem egy simsont. S51n
Haza jöttem vele hibátlanul kb 10kmert..
Cseréltem egy karbi tömítést.. azóta fullad,bár tudom h nem az a baj.
Alapjárat nincs valamiért akárhogy állítom a karbit.. 16n3-11
Keverék csavar koppig beletekeréstől 3fordulat ki,levegő csavar 2,5fordulatra ki van tekerve kb,subertü pedig alulról 2,rovatka!
A baj az,hogy menet közbenn le fullad,de ha álló helyzetben pörgetem semmi baj!!
Menet közbe kb elindulás után fél percre rá mintha nem lenne üzemanyag.. le fullad le áll.
Motor fel van újítva,új szimeringek vannak,és karbi tiszta... miért áll le?
Amúgy hengerfej, gyertya,és kondi vadonatúj!
Na ja,de ha értelmesen olvastál volna,akkor észrevetted volna azt,hogy folyik a kipufogó könyökről az olaj,és csurom korom a gyertya.
Na ezért nem gondoltam azt,hogy keveset kaphat.
Persze ismerős... az előtted lévő kommentelövel azért nem értettem egyet,ugye amikor irta,hogy nem vettem észre h keveset kap,ha közben több motort felújítottam.. persze.. de az én előző motorom csak a 67-es fúvókával ment!! 70es fúvókával annyit kapott,hogy folyott az üzemanyag a kipufogó csonkon. Viszont a mostani pedig 75ös fúvókát kért.. 72vel keveselt,pedig mind a két motoron ugyan az a henger volt,és ugyan abból a boltból vettem,vagyis az előző gazdája is!
Ezért minden motor más és más... minden beállítás egyedi rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!