Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fullad le a simson?

Solyom123 kérdése:

Miért fullad le a simson?

Figyelt kérdés

Vettem egy simsont. S51n

Haza jöttem vele hibátlanul kb 10kmert..

Cseréltem egy karbi tömítést.. azóta fullad,bár tudom h nem az a baj.

Alapjárat nincs valamiért akárhogy állítom a karbit.. 16n3-11

Keverék csavar koppig beletekeréstől 3fordulat ki,levegő csavar 2,5fordulatra ki van tekerve kb,subertü pedig alulról 2,rovatka!

A baj az,hogy menet közbenn le fullad,de ha álló helyzetben pörgetem semmi baj!!

Menet közbe kb elindulás után fél percre rá mintha nem lenne üzemanyag.. le fullad le áll.

Motor fel van újítva,új szimeringek vannak,és karbi tiszta... miért áll le?

Amúgy hengerfej, gyertya,és kondi vadonatúj!

2016. máj. 24. 08:29
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
NYíl a liouf nYílás iránya szóval igen.
2016. máj. 25. 09:16
 12/24 anonim ***** válasza:

ezeket nézd meg gyújtás, trafó, megszakító stb

vagy szívja át az olajat a váltóból. vedd le a hengert öntsd tele benzinnel a kartert ha tűnik látni fogod, hogy hova és ha ereszt akkor falsot is szív és felújítás.

de előtte enged le az olajat a váltóból

2016. máj. 25. 22:23
 13/24 A kérdező kommentje:

Szikra világoskék,nem valami hű de eget rengető en szikrázik,de viszont könyékig lezsibbaszt ha meg fogom.

(Egy ismerösömnek,rendesen világított a szikra,ahhoz képest nem valami nagy cucc)kondi,és megszakító vadi új!

Gondolkodtam h veszek új trafót,hátha szikra nincs már nyomás alatt,mert be se akar indulni.

Igazából fel újítás alatt mit értesz? Csapágy cserew? Új csapágyak vannak benne az eladó szerint,és nem lötyög a lendkerék.

Lehet hogy a tömítés csúszott félre és ezért falsot sziv?

Vagy én is csapágyazzam,meg újra minőségi koYo csapággyal (hátha jo lesz??)

Már cseréltem ma fúvóka szettet is,és raktam rá másik,egyszer fúrt hengert,hátha el lett fúrva az után gyártott,bár azzal jöttem haza..

Lényeg az hogy a másik hengerrel se megy!

Na ilyenkor mi van??

Sőt ha a hengerbe karbi nélkül bezint öntők ugye annak be kellene inudlnia,na ez semmit nem csinál,talán meg pöffen!

Lehet h trafó? Vagy tekercs?? Kondi és megszakító az új!

2016. máj. 25. 23:49
 14/24 anonim ***** válasza:

csináld meg azt amit feljebb írtam.......

ha már szétszeded illő bele új csapágyakat rakni, de a tömítés lesz a ludas a blokkfelek közt ha ereszt

aztán menj tovább, ne találomra állíts el rajta mindent

2016. máj. 26. 11:03
 15/24 A kérdező kommentje:

Húztam a blokk csavarjain!

Nem ereszt,sehol.

De viszont be sem indul a.motor.

Raktam rá másik hengert azzal sem indul.

Szerintem a gyújtás kábel-pipa,vagy trafó,gyújtó tekercs,lehet a baj.

Ma kiderül ha veszek újat bele.

2016. máj. 26. 12:10
 16/24 A kérdező kommentje:

Kapott új mehszakitot,kondit,és trafót!

Szikra semmi nincs... bele tettem egy régi kopott GYÁRI megszakítót,hát olyan szikra lett,hogy egy lovat is kiütne..

Viszont a kondi is el fosta magát kb 2 perc motorozás útán..

Ledadogottt,püszkölt,füstölt stb..

A kalapács szószerint világítva hegesztett.

Ma ki kötöm a deknibe a kondit,és kap még egy megszakítót..

Remélem nem lesz selejt.

Ennyit az után gyártott alkatrészekről.

2016. máj. 27. 06:18
 17/24 A kérdező kommentje:

Kapott új SKF csapágyakat!

Ahogy olvasgattam egész jó csapágyak ezek.

Precízen össze lett rakva a blokk Kapott új megszakítót,és a kondit kivezettem a deknibe!

Igazából teljesen jó lett,mert tegnap mentem húzóra kb 50km ert.

Viszont hirtelen gáz adásra fullad.

Szép lassan huzom,vagyis egy pontban meg tartom onnan kezd gyirsulni,és onnan nagyon húz..

Karurátort kellene jól beállitani (16n3-11)

Új fúvóka szettet kapott,viszont fogalmam nincs mekkora,mert nincs szám rajta.. ezt adták ehhez a karbihoz mint fel újító szett.

Keverék csavart menyire tekerjem ki? 3fordulatot ír több oldal,de akkor már kis gázra is fullad. Ötlet??

2016. máj. 30. 10:00
 18/24 A kérdező kommentje:
Mindegy,nem sok választ kaptam,de mivel leszek olyan"jófej" ezért le írom,és azok az emberek kedvéért,akiknek hasonló a problémájuk,hogy egy 75-ös fő fúvóka meg oldotta a priblámát! Nem fullad,megy mint a golyó!!
2016. máj. 30. 22:10
 19/24 anonim ***** válasza:
48%
Menjélcsak retekgázon új dugóval...hátha ismét eltörik XD
2016. máj. 31. 18:16
 20/24 A kérdező kommentje:

Látom sokaknak igaza volt,hogy ezen az oldalon nem igazán lehet kérdezi,mert az ilyen érvénytelenek TÖBBEK KÖZÖTT TE IS!!

Bele pofáznak a témába,ahelyett,hogy segítenének,bár az értelmes válaszok egyenlőek a nullával.

Amit irtam,hogy "megy mint a golyó" pedig arra irtam,hogy nem fullad,hanem úgy veszi a lapot ahogyan kell!

A másik meg,hogy ez a bejáratós témám is görcsösen veszik.

Minek??? Mindenki számolja,hogy na még csak 999km-ert mentem,majd az ezredik kilométernél verem neki mert onnantól már bekopott,vagy mi van??

Eddigi életem során volt 6simsonom,az összeset fel újítottam,új hengert kaptak és egyikben se törött el a dugó,és a gyűrű

Amint irtam,ezt meg nem én raktam össze,pláne hogy a dugóból egy jókora darab is hiányzott.

De nyugodj meg,fel újítottam,kapott SKF csapágyakat és tudom hol a határ a vadonatúj henger bejáratásánál!

Ja és kössz az értelmes válaszokat a "SEMMIT"

2016. jún. 1. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!