Érzett már ilyet valaki rajtam kivül?
Figyelt kérdés
úgy érzem szükségem van egy Lada 1200 asra. Nem tudom miért, ugyanis van másik autóm, de egyszerűen kell, és kész....2016. máj. 21. 18:29
1/4 Koaxk Ábel válasza:
Hááát én Ladára még a büdös életemben nem vágytam, de az "egyszerűen kell" érzést ismerem, ilyenkor nincs mese, sem ész érvek, meg kell szerezni a vágyunk tárgyát! :D
2/4 anonim válasza:
Igen, a veteránautósok is ebben a betegségben szenvednek. Én is így jártam, tavaly vettem egy 35 éves Mercedest, 4000 köbcentis benzinmotorral, de szerencsére megjózanodtam, és hamar el tudtam adni úgy hogy nem buktam egy nagyot rajta :D
3/4 anonim válasza:
Szeretnk én is sok felesleges dolgot, majd ha ynerek a lotton akkor talán. :D
4/4 anonim válasza:
Igen, én éreztem ilyent!
Persze ez akkor volt, amikor 35 éve fázósan gyalogoltam haza a szomszéd községből diszkó után. Akkor éreztem, hogy szükségem lenne egy Lada 1200-asra...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!