Szerintetek melyik lenne a legideálisabb családi autó számunkra?
Figyelt kérdés
A család tulajdona jelenleg egy 1.6-os benzines 2001-es Ford focus. Hát mit ne mondjak, nem igazán vagyunk vele megelégedve. A nyáron szeretnénk lecserélni. Csak városban használnánk leginkább, de néha-néha belecsúszna egy nyaralás is, vagy egy hoszabb ut. Nem szeretnénk kis autót, lehessen bele pakolni ha kell. Édesapámnál csak benzines autó jöhet szóba. Klímát mindenképp szeretnénk bele. Azthiszem ennél többet nem is tudok mondani. Szerintem egyértelmű, hogy egy megbízható autó legyen. Előre is köszönöm!2016. máj. 16. 19:19
2/10 A kérdező kommentje:
Na ez az amit elfelejtettem, ne haragudjatok. Maximum 700ezer Ft-ot.
2016. máj. 16. 19:27
3/10 Tomcatters válasza:
Nekem accord van az megbizható autó 0km kora óta hasznalom most 143 ezer valamennyi van benne és 12 év hiba nélkül 700 körül egy 5. Tan 6. Gen accordot tudsz venni , azok is rendkivül megbizhatóak, de min 1.8 ajanlok az 1.6 benzines sztem kicsi hozzá
4/10 anonim válasza:
Ebben az árban csak néhány olyan autó van amivel nem lesz gond.
Nekem a meglátásom hogy 2 millió alatt már nehéz problémamentes autót találni. Ez nagyon felháborítóan hangzik de ez van. Számítani kell arra, hogy előbújik valami még a megbízhatónak tartottak között is.
Mindenképpen japánnal kellene próbálkozni. Az előző válaszoló által ajánlott is jó lehet de a 700.000 forint mellé még így is kell a szerencse. A Toyotákat lehetne még nézegetni. A 97 és 2003 közötti Avensisekkel nem szokott gond lenni.
700.000 forintért más fiatalabb autóból már inkább kisebbeket találni.
5/10 anonim válasza:
Accord, Passat, SuperB, Mondeo,
6/10 anonim válasza:
Hát ha csak ennyi a pénz, és főleg csak városban lesz használva, akkor a Focustól bizony nehéz lesz jobbat és ideálisabbat találni. Mondhatnám hogy nézzetek Passatokat, vagy akár Audikat (benzinesek olcsók), de mivel lesz jobb mint a Focus?
7/10 anonim válasza:
Én lehet néznék egy nagyon patent G astrát. Ennyiért szépet lehet kapni. Nekünk van egy a családban, soha semmi baja nem volt. 2001ben vettük újonnan. A másik tipp egy toyota yaris verso. Amilyen amorf a formája, annyira kinyírhatatlan. Corolla? Accord?
8/10 anonim válasza:
keressetek egy egyterűt, igaz ebben az árban tuti kell rá költeni
9/10 anonim válasza:
Családi autónak csak az egyterű való, azt lehet annak használni. Abba belefér egy család mindennel együtt, lehet pakolni bele rendesen . Nekem az van , nem is adnám semmilyen más fajta autóért oda. Az egyterűektől lehet "szebbet" , gyorsabbat, még esetleg olcsóbbat is venni , dehogy jobbat nem az biztos. Mármint erre a célra valót. A kombi is csak utána messziről követheti.
10/10 anonim válasza:
Monnyuk attól is függ mekkora a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!