Melyik auto lenne a legidealisabb elsö autonak?
autot szeretnek vasarolni, a jogositvanyomat nemreg csinaltam es most szeretnek egy sajat autot. nincs sok penzem ra max 2000euro (600.000ft),leginkabb Volkswagen,audi,bmw,mercedes...ezek erdekelnenel, tudnatok ajanlani valami jo kis autot,ami picit csajos?!
(17/L)
Ennyi pénzből nem kellene ilyen márkák közelébe se menni.
Vennél inkább egy normális 1.2-es Opel Corsat ami még csajos is.
Olyan a legideálisabb, amilyet a saját pénzedből fenn tudsz tartani.
Én az Audi-Merci-BMW vonalról lebeszélnélek, mert nagyon sokan akarnak ilyeneket kis pénzből. Aztán valaki hasonlóan kispénzű után megveszed és kiderül hogy mi az amire sajnálta a pénzt...
Vegyél VW Polo 6N2-t. Ilyesmit:
Olcsóbb, ennyiért nagyobb eséllyel találsz elfogadható állapotút és újabbat (mint a másik 3 márkából, amik újonnan is drágábbak), nem is elavult a formája, csajos is.
Kis pénz, öreg, valamikori prémium, nem jó párosítás. A BmW nem csajos autó, picit sem, esetleg az 1-es sorozat (lp. 116i), de azt meg ennyiből sehol nem kapsz. Az Audi sem annyira, ott esetleg az A3, A2, de még ezek sincsenek meg ennyiből. Merci szintén.
Vegyél egy Honda Civicet, az kifejezetten csajos, vagy egy korábbi Toyota Corollát.
Ennyi pénzért az audi merci BMW tényleg felejtős ha csak nem hobbi autónak vagy felújítás céljábol akarja venni az ember.
Egyet értek a többiekkel ennyi pénzért nem szabad presztízs márkát venni.
Én ezek ajánlom neked.
Opel corsa C
Toyota Yaris
VW polo III
Ford Puma
Vagy még az opel tigra is szóba jöhet mellesleg sok lányt láttam már ilyenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!