Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada 2107 első autónak?

Lada 2107 első autónak?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Ladát és a 2107 formája nagyon megtetszett. Sok szükségem nincs egy autóra, igazából csak hobbyra kéne. Rendberakni, felújítani, szerelni. Havi 150-et keresek ebből 100-at mindenképp félre tudnék tenni, mert még a szüleimmel élek. Az autót úgy kb 150-200 körül néztem. Szerelni én magam fogom, ugyanis autószerelőnek tanultam és azt is dolgozom így ezzel nem lesz gond. Tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy mennyi a fentartása friss jogaival, "csapatós" fogyasztás? Alkatrész ellátás? Meg mindent elmondhattok amit tudtok róla.
2014. ápr. 26. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem rossz ötlet, ha van pénzed.

Sőtt!

De ezt a kérdést már kb. ötödjére látom a héten...

2014. ápr. 26. 18:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Én most teszem fel először és még kisem adott hasonlókat.

Köszi a választ, jöhet mások véleménye is.

2014. ápr. 26. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha van pénzed, akkor miért ne. A benzint zabálni fogja ha állandóan csapatsz vele. Tehát úgy kb. 10 litertől 40 literig. :D Alkatrész van dögivel, de nagy része silány. Ladás fórumokon érdemes körbekérdezni hogy kinek, milyen alkatrészből, melyik vált be.

(Én mondjuk ha ilyen terveim lennének, biztos hogy egy E30-as BMW-t vennék. Azért az mégis csak nagyobb móka, hasonló fogyasztás mellett.)

2014. ápr. 26. 19:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Néztem én is az E30-asokat, de azokból minimum egy 320i kéne és azokat nem adják olcsón, plusz a Lada földes-murvás útra sokkal jobb, meg olcsóbb az alkatrész és olcsóbban is lehet tuningolni műszakilag.

Ha több lesz a keresetem, ami pár év múlva úgy is több lesz, mert faterom vállalkozásában dolgozok, akkor majd beruházok egyre.

2014. ápr. 26. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem Wartburg volt az első, amit használtam, és félig-meddig eltartanom is nekem kellett. (Nem volt a nevemre íratva.)34 éves, majd 400.000 km. Imádtam. De azért elég sokszor kellett alá befeküdni. Ha tehetném, most is lenne, de tényleg sokat kell a régi autókra költeni. Fogyasztás meg hú.. A Ladát azért nem lehet mosóbenzinnel etetni. Szerintem, havi 50 alatt nehezen úszod meg, de ha hobby akkor hajrá! Remek autó amúgy!
2014. máj. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!