Miért van az, hogy egyes autómárkák rajongói oltogatják egymást?
Lehet hogy buta a kérdés ,de tényleg érdekel és az életkoromból adódóan nekem ez új , tegnap olvagattam az oldalt most márkát nem írnék gondolom tudjátok úgyis. Hagyomány?
(12F)
Egyik se kellene .... Alfa Romeo 4 ever
7-es voltam !
7 es az ilyen b.nkó megnyilvánulásokra nem vagyok kivancsi ezért is tartottam feltenni a kérdés .. Többieknek köszönöm a normális válaszokat és hogy ilyen rendesek vagytok
Még egy kérdés, látom összejöttünk Alfa!!!! Honda VW .. Veletek esett már meg olyan,hogy a másik márka képviselőji beszóltak ? Egyébként én a VW felé hajlom,ha majd egyszer lesz jogsim egy golfot szeretnék
Nekem még nem szóltak be, mondjuk felénk inkább Volkswagenesek vannak, egy parkolóban van a találkahelyük, normálisnak is tűnnek, csak 1-2 barom smoke & charm gyerek van köztük, a többinek kulturált autója van.
De itt ők egy közösségként viselkednek. BMW-sek is vannak közöttük, Toyotások is, mégis megvannak egymás mellett. Mondjuk a haveri beszólogatás biztos megvan. :D
Nektek pontossan milyen autótok van és miota használjátok miert szeretitek ?
Én mint írtam majd golfot szeretnék 4 vagy 5 golfot benzinesbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!