A francia autómárkák közül melyik a legjobb, melyik rendelkezik a legnagyobb presztízzsel? Mit gondoltok?
A véleményem szerint, a Renault.
Az új modelljeik egészen jók, jól is néznek ki.
Az autókban sok a Nissan elem is már.
Viszont, a PSA konszern gyártott sokáig nagy felső-középkategóriás modelleket is,(607, C6).
A Renault meg 17 éves befejezte a Safrane gyártását.
Szerintem, alsó-középkategóriás modelleknél (Mégane Limo, később Fluance) a Renault verhetetlen.
Szerintem is a Renault.
A férjem több francia márkát is kipróbált, végül ő is annál kötött ki. Nekem mindig Renault-jaim voltak, és elégedett vagyok velük, pedig nagyon sokat használom őket, napi- havi- és éves szinten.
Németeknél a Reanult, amúgy meg is verte minőségben a (GM) Opel-t minőségben, a néhány pillant ragasztós javítást igénylő leeső alkatrész ellenére. Ez azért sokat elárul. Meg a németeknél a legnagyobb számú import autók a Reanult Modellek. Reanult 19-es, 21-es modellekből rengeteget adtak el. Az új Reanult Fluence már német jelegű rugózást is kapott, nem egy franciásan lágy.
Citroen és Reanult amúgy presztízsben, hosszútávon és össz Európában egálban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!