11,5 éves autó 270 ezer km-t futott, az sok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 13. 16:47
1/9 anonim válasza:
hát-hát,10-11 éves autón inkább 150-180e km-t mondanék átlagnak,picit sok ,de nem vészes,20-25 éves autók átlag kilómétere.
2/9 anonim válasza:
Eléggé.
Mi most vettünk egy 16 éves autót 178.000 km-el.
Ennyi egy 15-20 éves autónál nem lenne sok.
3/9 anonim válasza:
Ha mondjuk egy dizel, amit azert vettek, hogy hasznaljanak, akkor szerintem egyaltalan nem sok. Egy benzinesnel en is kicsit soknak gondolnam, de legalabb tudod, hogy valodi kilometerek.
4/9 anonim válasza:
Dízelnek egyáltalán nem sok, benzinesnek sem feltétlenül ha nem eszi az olajat. Sose legyen a futott kilométer a fő szempont.
5/9 anonim válasza:
Futárkocsit két éves korában kétszázezer kilométerrel cserélnek le...én is ilyennel szemezgettem...most lenne tíz éves...és bőven háromszázezer felett..
akik Bécsbe járnak áruért, vagy Svájcba járnak régiségekkel, vagy lomizni, azokban bizony van rendesen..nem tétel akár hat évesen sem a 270 ezer..
6/9 anonim válasza:
Magyarországon használt dízel autóban reális. Külföldön használtban még kevés is, mert például a németek egy benzin autóba belehajtanak 10 év alatt 300 ezret.
7/9 anonim válasza:
Az úgy pont rendben van, de jó lenne tudni, hogy milyen autó.
8/9 anonim válasza:
Milyen autó? Egy 1.2-es benzinesben sok, sőt, rengeteg.
Egy 2.0 dízelbe nem kevés, de akár reális is lehet. Kivéve ha friss import, mert akkor 99,9%, hogy tekert 400-ról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!