Szerintetek hány kilóméterrel adható el még egy autó?
Feltéve, hogy nincs és nem is akarom visszatekerni az órát.
Általában sokkal tovább bírja egy autó, mint ameddig még el lehet adni, nem? Hol húznátok meg a határt? Mennyire befolyásolja a modell? Gondolom egy magasabb presztízsű autót több kilóméterrel is el lehet adni?
Az én Mazdám kilométer-óráján 5 szám volt olvasható úgy mint a Suzymnak vagy épp Szuzának, Opelről nem beszélek mert az német szervizkönyves volt. Eddig egy autómmal se volt gond, ha normálisan cserélsz olajat szűrőket kopó alkatrészeket az egy Japán autó élethosszig/megunásig elvisz, de ez csak tapasztalat ez én részemről. Opellel gondba vagyok mert amikor leálítottam a garázsba, kiderült a szerelőm nem cserélt benne olajat 10 ( tíz ) évig ELVILEG most áll és vár. Japán fan lettem, de nem válok meg a némettől csak vasárba tudnék és én akkor anno nem 20 forintért vettem.
Írd meg hány km- van benne és milyen autó. :)
Nem akarom eladni, csak érdeklődök, hogy bölcsebb legyek :)
Amúgy Skoda Fabia 2002, 1.4 benzines, 190 ezer km.
Köszi a választ!
Mert a német autókat elhozzák ide visszatekerve eladni az ostoba km vadász csodaváró magyaroknak, akik képtelenek megérteni, hogy egy 15 éves autóban rendszerint nem 30 ezer km van, amúgy a német nem vesz 500 euroért 20 éves autót, az ott annyi pénz, mint itt a 100 ezres kocsi, több megy el adóra meg papírozásra, mint a vételárra...
München környékén majdhogynem még az óvodások is pár éves 3-as BMW-t vezetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!