Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift miért sípol ha...

Mirk kérdése:

Suzuki Swift miért sípol ha berakom a kulcsot?

Figyelt kérdés
Motor leállítás után ha égve marad a fényszóró akkor sípol, ez érthető, de ha indítás előtt bedugom akkor is sípol, amíg nem adok rá gyújtást, miért?
2016. máj. 9. 13:16
 1/7 anonim válasza:
100%
Nyitva van az ajtó,vagy a csomagtartó.
2016. máj. 9. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik ajtó nincs jól becsukva, valószínű. Nekem még akkor csinálta ezt, viszont akkor járó motorral, hogy nem kapcsoltam be az övet és úgy mentem vele, majd miután bekapcsoltam, abba hagyta. De ha újra kikapcsoltam magam azonnal sípolt akkor is.
2016. máj. 9. 15:24
 3/7 belapus ***** válasza:
100%

Egyszer egy dinnyét tettem a jobb első ülésre.Hát nem elkezdett sípolni.Kénytelen voltam a biztonsági övet a dinnyére kapcsolni.

Emlékeim szerint világítás, ajtók, csomagtartó, biztonsági övek elöl, de az utóbbi hármat jelzi is a műszerfalon.

2016. máj. 9. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy valamelyik érzékelő beragadt.
2016. máj. 9. 21:14
 5/7 gyuribacsika ***** válasza:
Megoldódott a hiba ? Ha igen mi volt a baj ?
2021. júl. 12. 20:10
 6/7 anonim válasza:
Nekem is csipog ha be van csukva az ajtó eddig nem csipogot. Ha nincs gyujtason mitöl lehet?
2021. nov. 20. 20:07
 7/7 gyuribacsika ***** válasza:
Ajtókapcsoló valószínűleg meghalt. Ajtó sarkában található fekete kipattintható kis gombszerű. Ez vezérli a csipogást nyitott ajtónál. Ezt kellene megnézni vagy cserélni.
2021. nov. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!