Konya bence kérdése:
Első autónak suzuki swift?
Figyelt kérdés
egy 2006 os ra gondotlam2016. ápr. 30. 11:04
1/9 anonim válasza:
Ahogy érzed, csak szerintem azon az áron amennyiért kapsz ilyet, autót is vehetsz nem rizsrakétát.
2/9 anonim válasza:
Mi a.kérdés? Első, de akár sokadik autónak is jó a Swift. A lényeg, hogy neked megfeleljen, akinek nem tetszik, vegyen magának jobbat.
3/9 anonim válasza:
Egészen nyugodtan. Nekem 2007-es 1.3-as van, amit újan vettem és tökéletesen megvagyok vele elégedve.
Eddigi hiba lista:
- idén!!! volt benne aksi csere
- illetve a napokban elélvezett a sebességmérő szenzorom, ez szereléssel együtt 30 pénzembe került
Ezen a 2 (igazából csak 1) hibán kívül soha semmi bajom sem volt vele.
Hátrány:
- 1.3 kevés a klímának, vagy haladsz, vagy ülsz a hűvösbe, az 1.5 (esetleg a Sport) megoldás lehet erre
- az autó 2 max 3 személyes ha utazni akarsz és csomagok is vannak!!! nem tudsz betuszakolni 4 embert és csomagokat is!
4/9 anonim válasza:
Nekem is szintén 2007-es van, 50.000km-el! Eddig csak aksit kellett benne cserélni, semmi többet. Szerintem az 1.3-as motor bőven elég bele, a klíma se nagyon fogja vissza szerintem. Városi fogyasztásra jön ki dinamikus vezetésnél 6 liter körül, ami szerintem elég elfogadható. Igaz, hogy hely nincs benne sok, de mi 5-en beleférünk és mindenki 180cm felett van. Első autónak tökéletes, én ilyenen is tanultam! Az oktatónak az autójában már 500.000km van, és még nem volt benne motorgenerál! Szerintem ez azért sok mindent elmond róla, mert egy átlag ember kb. 40-45 év alatt megy el ennyi km-t. Egyszóval, tökéletes.
5/9 anonim válasza:
Csak arra figyelj, ha 1,3-ast veszel a váltócsapágy vagy legyen már cserélt, vagy rögtön ellenőritesd.
6/9 anonim válasza:
Bazki, kérdező, gombostűre tűzlek, és pénzért mutogatlak. :-)) Itt mindenki Audit, meg BMW-t akar első autónak.
7/9 anonim válasza:
kicsit gyüjtsél még hozzá, és inkább vegyél egy IGNIS-t, a legjobb kocsi a világon.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. a 6. válaszolonak nem menőzni akarok hanem bejárni munkába.
2016. ápr. 30. 22:37
9/9 anonim válasza:
Legjobb választás első autónak, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!