Első autónak egy suzuki swift?
Kinéztem magamnak egy suzuki swift, 2006-os évjáratú 1.3 GLX típust.
Nekem tetszik a formája,főleg városi használatra,munkába járásra használnám.
Mi a véleményetek a suzukiról?Megbízható?
Az olajcseréken és a tankolásokon kívül, eddig 60ezernél cseréltem első fékeket, 80ezernél akkut, 100ezer után egy jobb e, lengővillát./a finom borsodi vidéki úthálózat..... :(
Ennyi és semmi több. Igénytelen, könnyen kezelhető olcsó kis jármű.
Akinek van szuzukija, az tudja, hogy az előttem szóló jót akar, amikor felsorolja az egyáltalán nem horror kiadásait.
jó választás a szwift.Tíz éves, még rohadás sem lehet rajta.
Havernak van es semmi gond vele.
Igaz fapados, igaz nem sportos, semmi extra de töredéke kiadasbol elmegy annyit amit en a bmw vel.
O azért vette, mert a motor mellett neki eleg a kocsi csak kocsinak, én a motor mellett a kocsiba is akarok élményt.
Ha amit nyújt a swift az neked megfelelo akkor VEDD MEG, jo döntés!
A dizelt kerüld, nem olyan jo a motorjuk.
A Suzuki az egyik legjobb választás. Nekem egy 1994-es évjáratú Swiftem van, és teljesen meg vagyok elégedve vele.
Ha kerülöd a kátyúkat és a garázsban tudod tartani akkor sokáig a tiéd lehet, és nem lesz rá "sok" a kiadásod.
Azóta megvettem,egy kis három ajtósat,bevallom szerelem első látásra.Autópályán picit ráléptem a gázra,hogy mégis mit tud a kicsike.Hiába csak 1.3- s,de megy mint a golyó.
Persze baráti/ haveri társaságban kaptam hideget meleget,hogy suzukit vettem de nem foglalkozok vele,egyszerűen imádom.
Köszönöm :)
És minden kedves kommentelő válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!