Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek első autónak...

Szerintetek első autónak megvegyem a Suzuki Swift Sport 1.6-ot?

Figyelt kérdés

18/F most lesz majd nyáron meg az első autóm,rajongok az autókért,legfőbbképp a Suzukikért.Első autónak szerintetek megéri?

Hanyagoljatok a BMW-s,Audis dolgokkal most,Suzukin gondolkodom,nekem ezt tetszik

2016. ápr. 18. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem fogsz benne csalódni, japán gép.
2016. ápr. 18. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
18%

Ha neked az tetszik akkor vedd azt, mivel eldöntötted hogy neked az kell így semmiféleképpen nem próbállak lebeszélni róla. Így a kérdésed is értelmét veszti.

Mellesleg én nem vennék első autónak Suzukit. Sőt, egyáltalán nem vennék Suzukit, se Audit, se BMWt.

2016. ápr. 18. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Valszeg sokkal jobban jársz mint egy ezeréves prémium ronccsal. Szóval ha találsz belőle oylat ami jó áron és karbantartott darab, akkor nem elsz vele sok gondod.
2016. ápr. 19. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
nyílván egy 15-20 éves Audi is többet ér egy jól karban tartott, jó TDI motorral.De ettől függetlenül,ha neked ez tetszik akkor felesleges volt a kérdést feltenni.Egyszerűen vedd meg.Nyílván nem egy erőgép kicsit fapados,de normál közlekedésre lehet használni és elvisz A-ből B-be.
2016. ápr. 19. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
ugyanezt írtam le majdhogynem mint amit az utolsó. és ezért kellett lepontozni, de tudjátok mit? leszarom.
2016. ápr. 19. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nemtudom mennyi tapasztalatod van vezetés, autók terén , a suzuki megbízható autó, olcsó is viszont az 1.6 os motor kezdőként erősnek mondható, viszont a suzukin olyan pocsék fékek és olyan gyenge kasztni van hogy csak óvatosan a vagánykodással mert könnyen gyufásdobozba végezheted.
2016. ápr. 19. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Jaja, nézd meg rola a teszteket, mennyire is nem biztonságos... meg fogsz lepödni.
2016. ápr. 19. 22:25
 8/8 Koaxk Ábel ***** válasza:
0%

Az az autó egy kis méregzsák szerintem jó választás, ha nem zavar a márka alacsony presztízs értéke!

Én a fenti indokot leszámítva nyugodt szívvel megvenném magamnak!

2016. ápr. 21. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!