Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2001-es Suzuki Swift nem...

2001-es Suzuki Swift nem indul? Az akksi új, fel is van töltve, az elektromos ablakok egyáltalán nem működnek. Amikor berakom a kulcsot, a sípoló jelzőhang nagyon gyengén szól (és mintha 1 oktávval lejjebb lenne).

Figyelt kérdés
A kulcs elfordítására nem reagál a motor. Ha várok néhány percet, néha hallani lehet egy kattanást (gondolom a relék felől), és rá tudom adni a gyújtást, de magától nem indul be (viszont be lehet tolni az autót, beindítás után mintha kutya baja se lenne). Mi lehet a probléma?
2012. júl. 23. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Az akkusarut tisztítsd meg. Csiszoló papírral jól megtakarítod azt a részét ami az aksival érintkezik (ha igényes vagy akkor a többi részét is) utána lefújod wd40-el és jó lesz. De wd40 nem kötelező, anélkül is jónak kéne lennie.
2012. júl. 23. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
És nézd meg a testkábeleket is,nem lazultak -e meg.Nem jut el az akku árama a fogyasztókig csak szivárog arrafelé néhány elektron,tehát valahol nincs rendes kontakt az akku és a kocsi elektromos rendszere közt.
2012. júl. 23. 14:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Átnéztem a testkábeleket a motortérben, stb. Multiméterrel ráméregettem, eljut a feszültség valószínűleg a fogyasztókig, de nem tudom, mi lehet a baj
2012. júl. 23. 14:23
 4/8 A kérdező kommentje:
A középkonzolon az óra nagyon halványan mutatja az időt.
2012. júl. 23. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Tuti hogy aksi gond. Mivel indíiás után minden működik, a generátorról már jön az áram ahogy kell. De az aksitól nem.

Szóval tuti hogy ott van a gond valahol.

Mivel egy kicsi áram van, nem lehet biztosíték, meg teljes szakadás. Csak valami kontakt hiba.

(fújj be mindent kontakt sprayvel, az csodákra képes XD)

2012. júl. 23. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor még sincs meg a megfelelő feszkó a rendszerben,lehet az akku a gyenge,te töltötted fel vagy csak mondták ,hogy fel van?
2012. júl. 23. 14:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, megoldódott a probléma!!! :) Megtévesztett, hogy a feszültség eljutott a fogyasztókig, csak elegendő áram nem!!! Az akku saruit megcsiszoltam, szinte teljesen be volt már oxidálódva a réz. Még 1x köszönöüm!!! Megúsztam minimum egy ezrest az autószerelőnél, aki még ki is röhögött volna!
2012. júl. 23. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Mondtam én. ;)
2012. júl. 23. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!