Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Berakom sebességbe és gázadás...

Sanya0815 kérdése:

Berakom sebességbe és gázadás közben a gyorsulási hatás megszűnik, mintha kihagyna a motor, eközben akár padlógázt is adhatok, nem reagál az autó, aztán visszajön az erő. Utána beraktam üresbe, és leállt a motor 60kmh-nál. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Suzuki Swift 1.3-as sedanom van. nemrég derült ki hogy amit adtak az autómhoz NGK BKR6ES gyertyákat, az én motoromba nem is olyan való, pedig direkt ahhoz kértem. A kézikönyvben BKR6E-11-et írnak. Ez okozhatja most a problémát vajon?

2014. nov. 27. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha a gyertya lenne a bunos, akkor szerintem le is allna a motor, v legalabbis fulladozna . lamdaszonda okes??

bocs ha hulyeseget irtam.

2014. nov. 27. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
első körben: lambdaszonda, benzinszűrő, ac pumpa ellenőrzése a javaslatom.
2014. nov. 28. 05:46
 3/8 anonim ***** válasza:
a gyertya nem ludas, inkább üzemanyag hiány lép fel valamiért. a benzin útját kellene megsasolni..persze kérdés mikori kiadás? és porlasztós-e, vagy injektoros..
2014. nov. 28. 08:39
 4/8 Wadmalac ***** válasza:
Amint írták, lambda vagy AC-pumpa. Legalábbis ez a fő esélyes. Üzemanyag-szűrőt sem ártana megnézni, meg hogy nincs-e víz a tank alján.
2014. nov. 28. 10:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Hasonló hibám volt, úgyszint 1.3-as Suzuki. Nálam AC nem nyomott eleget.
2014. nov. 28. 19:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Nemrég töltöttem egy telitankhoz karburátortisztitó üzemanyagadalékot. Ez még okozhatott eltömülést ahogy felszedett egy kis szennyeződést. Ha nem jelentkezik többet a probléma, valószinüleg ez volt az ok. 2001-es swiftről van szó. És más is arra gyanakodott, hogy nem kapott elég üzemanyagot a motor. Köszönöm a segítségeteket !!
2014. nov. 29. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
A "gyorsulási hatás megszűnik". Ezek szerint volt...egy suzukinál...
2014. dec. 9. 19:46
 8/8 Wadmalac ***** válasza:

#7:

Volt ezres Swiftem. Lámpáknál szinte mindent állva hagyott.

Olyan 30-40-ig, utána mindenki elhúzott. :)

De bizony van olyan tartomány, ahol elég "jól húz".

2014. dec. 10. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!