Renault clio 1992 miért torpan gázadásra?
Sziasztok!
Van egy 92-es cliom, fél gázállásnál nagyobb gázállásra nem reagál, vagy torpan, szerintetek miért?
Üresben viszont a motor mégis kipörög nagyobb gázadásra is.
A katalizátora elég romos.. konkrétan hullik róla a rozsda. Ez is lehet baj?
Itt Pesten tudtok esetleg olyan szerelőt ajánlani aki ért a régi Renault-okhoz és jól dolgozik? Olcsó kis autó de ha lehet megcsináltatnám.
Mert amúgy megszerettem...pedig volt újabb autóm is.
Köszönöm a választ, most jott eszembe, hogy a hűtővíz erősen barnás színű, és néha mintha bugyogna...vagy sistereg vagy mit csinál.
Gondolom ha barna az nem túl jó verzió.
Mármint a kiegyenlítő tartályban a cucc büdös néha bugyogós valami, és elég barna. Holnap megnézem van-e a tetjén olaj..kicsit utánaolvastam.
Pár hete vetten ezt a régi autót, és alapvetően nem értek iyesmihez, programozó vagyok, de most már tudom mire jó a kiegynelítő tartály...az nem lehet, hogy hengerfejes a verda?
Mert marha gyönge...volt suzukim 10 lóerővel gyengébb...de ez..mintha annak a fele lenne.
Szia nepek!
Ki lett cserelve a hotuviz.. nme olajosodik..ja meg atlatt mosva a hutorendszer...szoval azzal minden oke.
Kapott uj motorolajat, olajszurot.
Kapott uj leomlot es uj katalizatort.
Picit jobban szuszog mar, picit erosebb de csak olyan 20%-al talan.
Ezeknek a regi Renaultnak teljesen elektronikus a gyujtasuk? Lehet rajta barmit is allitgatni?
Mert szerencsetlen meg mindig teljesen erotlen autopalyan...okes ertem en hogy 22 eves vas mit akarok tole, csak nem tudom elfogadni az ido problemajat, mert a vas 22 ev utan is vas marad, max az elektronikaban a kondenzatorok szaradnak ki...de mennie kene rendesen, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!