Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Első autó lenne, szóval 500 ezer Ft-nál nem szeretném többért venni, ez rögtön nagyon leszűkíti a választékot, de azért írok pár elvárást is:

Minél olcsóbb legyen fenntartani (minél kevesebbszer kelljen javítani, az adó se legyen sok rá, szóval ne legyen nagyon erős, viszont a fogyasztása mindegy, mert az üzemanyagot az utasaim fogják fizetni.)

Ezek mellett legyen minél kényelmesebb és modernebb és 4 felnőtt férjen el benne. mazda 6-okat nézegetem, talán egy kicsit többért tudnék venni egyet, ha szerencsém van. Esetleg a régebbi subaru legacyk tetszenek még első ránézésre.

2016. máj. 7. 15:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Tetszik még a volvo s80 is, de az mégis csak egy luxusautó, nem lehet annyira megbízható és gondolom, nagyon drága lenne a szervizelése.
2016. máj. 7. 15:50
 2/10 anonim válasza:
0%

Ez valószínűleg olcsó számodra és még maradna is a zsebedben pénz,kezdésnek szerintem jó ötlet aztán gondolkodhatsz nagyobban is..

[link]

2016. máj. 7. 15:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Kösz a tippet, de napi 60 km-re kéne az autó, amiből kb 30 autópálya lenne, szóval jó lenne, ha rendesen bírná a 130-as tempót.
2016. máj. 7. 16:13
 4/10 A kérdező kommentje:

Ja és 1 éve már vezetek egy 4,5 méteres korszerűbb autót, szóval nem vagyok teljesen kezdő, úgy gondolom, hogy azért nagyjából tudok már vezetni. :D

Persze, egyáltalán nem vagyok tapasztalt, nem azt mondom, csak, hogy nem kötnék ki az árokban egy 110 lóerős autóval.

2016. máj. 7. 16:16
 5/10 anonim válasza:
Rengeteg oldal van ahol nézelődhetsz ízlésedre csak jól kell használni a Google-t,keres és aztán kérdezz,úgy szoktam én is.
2016. máj. 7. 16:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Keresgéltem már órákon át, sőt már vagy fél éve böngészem a hirdetéseket. Mazda 6 és a Nissan Almera (2003 körüli) tetszenek. Ezek megbízható autók?
2016. máj. 7. 16:22
 7/10 anonim válasza:
Én nem mondtam,hogy nem tudsz vezetni csak fél millából nem nagyon fogsz találni amit követelsz,szerintem gyűjts még ugyan ennyit és lesz rá esély egy hozzád illő autót találni.
2016. máj. 7. 16:23
 8/10 anonim válasza:
Nekem vagy két évig Suzuki Swiftem volt,keveset fogyasztót még 100 is,nem túl kicsi de gyors volt,sosem volt vele bajom a gumi cserét leszámítva,téli,nyári,mind kettőt lízingben fizettem de mindkettő de sajna nem tudtam tovább fizetni azóta nincs kocsim.
2016. máj. 7. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Vedd meg ettől a másik kérdezőtől az autóját http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__777..
2016. máj. 7. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
500-ért ezekkel a feltételekkel... csodát ne várj.
2016. máj. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!