Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vegyek autót vagy balazon...

Vegyek autót vagy balazon sound inkább?

Figyelt kérdés

Úgy alakult h baráti áron hitel nélküli részletekben vehetem át egy ismerőstől, közbe meg vettem a balaton sound bérletet, ha átveszem s kocsit onnantol kezdve nem költekezhetek nagyon.

Régota akarok már kocsit itt ldnne a lehetőség de egy picit rosdzkor is ugyérzem és nsgyon meg lennék lőve ha megvenném. Mit tegyek, mot tennétek?

2016. ápr. 30. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Inkább a kocsit, mint egy hetes bulit.. A kocsi nem csak egy hétig lesz a tiéd, hanem mondhatni egy életre.
2016. ápr. 30. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Természetesen az autót, ha szükséged van rá és nem azért van "baráti" áron mert egy hajszál választja el attól, hogy atomjaira hullik.
2016. ápr. 30. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

Nézd, biztos vonzó az elektronikus zene, meg főleg a tizenéves r**ancok és ecsetfejű majmok, akik becuccozva hánynak majd a Balatonba, de egy 4 napos buliért 60.000 forint bőven kimeríti a pénzkidobás fogalmát. Abból a pénzből elmehetsz 2 minőségi koncertre meg egy normális fesztiválra is.

Az autó ezerszer jobban megéri. Ha nem is örökké, de legalább 5 évig, de akár 10 évig is a tiéd lesz. Autóval elmehetsz a nyáron BÁRHOVA, sokkal jobb helyekre és programokra, mint egy BS. Lesz mivel munkába járnod, stb.

Viszont, ha ennyire le vagy égve, akkor felmerül a kérdés, hogy dolgozol e, és ha igen, mennyit keresel ? Csak mert ugye az autót fenn is kell majd tartani, lehet, hogy baráti áron veheted át, de utána folyamatosan pénzbe fog kerülni. Biztosítás, szerviz, műszaki, és főleg a benzin, pályamatricák...

Ha ezekre nem lesz pénzed, akkor viszont felesleges autót venni.

2016. ápr. 30. 13:56
 4/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ha komolyon ez dilemmát okoz, nem kérdés, hogy a Balaton Sound, arról nem is beszélve, milyen autó lehet az ami annyiba kerül mint egy kicsit húzósabb buli zamárdiban!

Szóval én mint autós úgy vélem inkább ilyen jellegű autóból kevesebb legyen forgalomba, amúgy meg jókat lehet bulizni a balatonnál, nyaranta én is gyakran töltöm az időmet Siófokon!

2016. ápr. 30. 14:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Opelről van szo es 700 000ft csak váratlanul jött most ez nekem! Terveztem de nem a napokban! Az auto meg jo állapotu napi szinten hasznàlt! És ha nem dolgoznék nem mennék a valaton soundra, nem hogy kocsit vennék akkor!
2016. ápr. 30. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha ez kérdés, akkor a bérletet vedd, meg mellé a buszbérletet is az autó helyett...

Amúgy át is kell íratni, hacsak nem üzembentartóival lesz, de ez a ti dolgotok. Amúgy egy kocsi tényleg komolyabb dolog és nagy bulihoz tud segíteni egy saját kocsi. Én is a kocsit választottam 19 évesen egy 25 éves Corsát suli mellett, amibe még tankolni is alig tudtam, de akkora bulik voltak mikor öten nyomorogva több száz kilómétereket kocsikáztunk egy buliért vagy nyaralásért, na azért megérte. A Balaton Sound múlandó, nem is biztos, hogy jó lesz, nyugati pénztárcához mért, de nyáron nagyon sok jó ingyenes szabadtéri programra el tudsz menni 60ezer forintból, amik sokkal jobbak is lehetnek. De te tudod. Amúgy ha dolgozol, akkor nyárig még tudsz spórolni, ha a jegyed már megvan, akkor úgyis csak költőpénz kell. Gondold át, hogy mit szeretnél és hogy állsz anyagilag, mennyire fér bele és döntsd el, úgysem tudjuk helyetted eldönteni.

2016. ápr. 30. 15:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Melenleg alacsony a kassza tartalma,mert volt egy két drágább beruházásom az elmúlt hónapokban és a nyárra is van,ha azt most lemondom kocsi miatt,akkor kb sehova nem tudok menni.

Jó lenne az a kocsi azért jó pár dologban tudna segíteni..viszont ha most át is veszem tőle,egyelőre átírAs nélkül, akkor is örülök,ha marad valami pénzem.. Meg úgy erzem,most nem kéne a kocsi havi kiadásos gondja az alacsony kasszatartalom miatt.

2016. ápr. 30. 17:21
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Mikori és milyen az Opel?

Hacsak nem kihagyhatatlan áron vennéd az autót, akkor szerintem inkább told el az autóvásárlást akkorra, amikor lesz több pénzed. Amúgy meg tényleg drága a sound, de nem értem, hogy mit kell itt leszaroznia többeknek is... szerintem egyáltalán nem az. Attól még, mert pár embernek nem tetszik, nem lesz szar. :D

2016. ápr. 30. 17:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Opel astra g 2004
2016. ápr. 30. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Kocsi, az emgmarad.
2016. ápr. 30. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!