Első autónak tippek?
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy megveszem életem első autóját így 20 évesen(férfi), és tippeket, ötleteket szeretnék kérni, hogy ti mit ajánlanátok.
Max ár: 1.100.000HUF
Én erre gondoltam: [link]
A válaszokat előre is köszönöm!
Hirtelen azt olvastam hogy: Úgy döntöttem hogy megeszem életem első autóját
Erre egy marcipán autót ajánlanék. Hanyagoljuk a viccet.
A Suzuki jó de nekem nem akar megnyílni az oldal. Az árából következtetve ez egy Swift II. Kevés olyan autó van amivel nem lehet mellé nyúlni és ezek közé tartozik a Suzuki. A Swift II. első évjáratainál kell arra figyelni hogy rozsdásodásra hajlamosak de később már ez nem volt jellemző. Már rossz nem is mondható el róla.
Swift II-t csak ajánlani tudom. Nekem 2007-es 1.3-as van, amit újan vettem és tökéletesen megvagyok vele elégedve.
Eddigi hiba lista:
- idén!!! volt benne aksi csere
- illetve a napokban elélvezett a sebességmérő szenzorom, ez szereléssel együtt 30 pénzembe került, puszta véletlen volt, semmi előjel, puff és kész
Ezen a 2 (igazából csak 1) hibán kívül soha semmi bajom sem volt vele.
Hátrány:
- 1.3 kevés a klímának, de ahogy látom amit linkeltél abban nincs is
- az autó 2 max 3 személyes ha utazni akarsz és csomagok is vannak!!! nem tudsz betuszakolni 4 embert és csomagokat is! de amúgy elfér 5 ember
3-as:
Épp hogy értelmesebb mind azok akik úgy kezdik, hogy első autó és kell valami lerozzant BMW, mert ott van az orrán az embléma. Helyette venne egy oylan autót ami valószínűleg hiba nélkül fogja szolgálni, ráadásul negyed annyi költséggel. Akkor ki is a sötét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!