Seat Ibiza SportCoupé 1.4i vagy Ford Focus 1.6 VCT Sport? Első autónak?
Rólam: 20 éves egyetemista vagyok, azért veszek autót hogy a hétvégéken kirándulhassak párommal, a nyarat nem is mondom. Többek között cél lemenni az új autóval Horvátországba is.
Seat Ibiza SportCoupé 1.4i:
Műszaki adatok:
r.v.: 2009, 1390cm3, 63kW (86PS), Generáció: 6J, P, M5, Benzin, Euro 4, 3 dv., (5-miestne), 170000 km, Fehér farba, VIN: VSSZZZ6JZ9R152391
A fogyasztás a jármű (l/100 km):
A városban: 8.2, a városon kívül: 5.1, kombinált: 6.2
Biztonság:Szervokormány, ABS, ESP (VDC), DSC (DTC), Isofix, Légzsák 5x
Komfort: Manuális klimatizáció, Központi zár, Elektromos szabályozású elsőablakok, Távirányítás, Rádió, Első tulajdonostól lenne
Ford Focus 1.6 VCT Sport:
Műszaki adatok:
r.v.: 6/2006, 1596cm3, 85kW (116PS), Generáció: DA3, P, M5, Benzin, 5 dv., (4-miestne), 188000 km, Kék szín
A fogyasztás a jármű (l/100 km):
A városban: 8.7, a városon kívül: 5.1, kombinált: 6.4
Biztonság: Légzsák 8X, EBD/EBV, Szervokormány,
ABS, Fékaszisztens (BAS), Isofix
Komfort: Központi zár, Elektromos szabályozású elsőablakok, Elektromos beállítású tükrök, Automatikus kétzónás klíma, Távirányítás, Rádió/MC/CD, Fűtött szélvédő, Kartámaszok, Kültéri hőmérő
Egyéb:Alumíniumtárcsák, Ködlámpa, Immobilizer, Fedélzeti számítógép, Füstüveg, Téli és nyári gumik, sosem karambolózott
Inkább a Focus.
Nagyjából egy kategória, de ha autópályázni is akartok gondolom a nagyobb távokon akkor jól jön az erősebb motor.
Hosszabb távokra nem dízel kellene inkább ha túrázni akartok csak vele?
Nem vagyok Ford párti, én inkább néznék egy 110 lóerő körüli dízel Golf-ot, Leon-t. (Eleve a Focust célszerűbb lenne ezekhez hasonlítani)
volt egy 1.8focusom. fogyasztasban 8liter alatt ne remenykedj.kizart!
amugy sosem hagyott cserben 3ev alatt
sportosan mozogtam vele 12 liter mellett
lecsereltem egy golf mk4re 1.9tdi. menettulajdonsag köszönö viszonyba sincs a focussal.sem a dinamika.DE produkalja a hihetetlen 4.5literes fogyasztást orszaguton.varosban 6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!