4/7 Hegedus Csaba válasza:
Hát attól függ, mire szeretnéd használni. Ha többnyire városban furikáznál (mész pár km-t, leállítod, aztán később újra beindítod stb), akkor igazából mindegy, csak benzinest vegyél. Ha nem nagyon szeretnéd nyomni, akkor egy 1.2-es Seat bőven jó, ha igen akkor egy 1.4 Seat vagy 1.6 Focus. Ezesetben én a Focust választanám, szerintem sokkal szebb, bár a szerelése körülményes (sokat panaszkodnak a szerelők). Ha sokat mennél városon kívül, akkor inkább egy 1.6 TDCI Focust vegyél, de dízelben nem ajánlom a Seat-ot. Nagyon jól mennek azok a TDI motorok, de PD mind, ha jól tudom, azok meg előszeretettel hibásodnak. A Focus dízelmotorjairól nem sokat tudok, de így hirtelen azt választanám. Igazából mindkét autó jó választás lenne, bár én a Focus felé húzok.
5/7 A kérdező kommentje:
Na most találtam ugyan ilyen árban még egy Golf 5-t is. Na bakker,most gondolkodhatok. Ezek közül a Seat és a Golf 1,4 benzin, a Ford Dizel .
2015. ápr. 8. 17:27
6/7 anonim válasza:
Golf seat majdnem ugyan az.
Volt 2005-ös cordobám (ami ugyan az mint az ibiza)
110.000 km gond, és hibamnetesen. Nem idegeseknek való, mert az 1.4 75 Le kevéske, de lehet vele autózni
7/7 anonim válasza:
"Fordot,Fiatot, Franciát használtan ne vegyél! Ha mégis veszel,akkor azt ne ide hozd javíttatni!"-mondta a szerelő,és megfogadtam.200 felett van az Ignisben,és csak olajat meg fékbetétet cseréltem.Eredeti a hűtővíz,a gyertyák,a generátorszíj,a fékfolyadék,az összes izzó 1 kivételével,a vezérmű láncos.Most megy szervizbe,és minden cserélve lesz,+ új gumikkal,műszakival meg lesz 100-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!