Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki ha nő létemre 25 évesen...

Ciki ha nő létemre 25 évesen tudom megvenni az első automat?

Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 19:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
csak akkor, ha vmi szart veszel meg
2016. jún. 28. 20:03
 12/13 anonim ***** válasza:

26 évesen vettem meg az első autómat (saját pénzből) 28 évesen lakást, jövőre (30 évesen) cserélem a második kocsimra majd, ami a mostaninak kb 4szeresét éri majd (tervek szerint).

Addig éreztem csak gáznak, hogy lassan halad az életem amíg meg nem lett az első, onnantól már nem érdekelt.

2016. jún. 29. 07:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdést. Mért lenne ciki?

Én férfi létemre 29 évesen vettem meg az első autómat. Nem azért mert előtte ne lett volna pénzem, akár egy használt autóra, de nem igazán volt rá szükségem. Egyetem alatt (26 évesen végeztem el a PhD-t) volt diákbérletem, olcsón utaztam. Később mikor elkezdtem dolgozni, szintén egy busszal, átszállás nélkül 20 perc alatt bent voltam a munkahelyemen, jó időben biciklivel jártam. Nem muszájból, hanem mert még élveztem is, hogy egy kicsit mozgok. Így felesleged lett volna az autó. Aztán 29 évesen olyan munkát kaptam, ami miatt sokat kell ingáznom. Ezt már nem tudtam vállalni tömegközlekedéssel, se idő miatt, se anyagilag nem érte meg.

Így vettem egy autót. Életem első saját nevemen lévő autóját, 29 évesen. De ebben semmi cikit nem éreztem.

2016. jún. 29. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!