Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki ha nő létemre 25 évesen...

Ciki ha nő létemre 25 évesen tudom megvenni az első automat?

Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 19:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

Az, de még mennyire, hogy az Xd .

Autóm sosem volt, busszal járok és elmúltam 40 .

2016. máj. 4. 19:52
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Na, most dicsedhettél egy jót. Ezen kívül másra is büszke lehetsz?
2016. máj. 4. 19:58
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
Miért lenne ciki, gratulálok. Ne foglalkozz az irigyekkel.
2016. máj. 4. 20:08
 4/13 anonim ***** válasza:
44%

Nekem férfi létemre 24 éves koromban lett első autóm.

Most vagyok 25 és nagyon sok mindenkit ismerek akinek nincs autója ennyi idősen. Akiknek van azok nagy részének egy öreg autó vagy pedig szülői segítséggel, hitellel lett autójuk.

2016. máj. 4. 20:25
 5/13 anonim ***** válasza:
42%

Vannak olyan emberek akik egész életükben nem tudnak autót venni a fizetésükből, ez szánalmas, de nem elítélendő.

Örülj neki, hogy sikerült, ne mással foglalkozz. :)

2016. máj. 4. 20:25
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Nem bántásból mondom de ilyen kérdéseket miért kell feltenni? Lemerem fogadni hogy te is tisztában vagy a kérdésed értelmetlenségével. Az emberek legnagyobb része saját autóhoz csak azután jut, miután már van munkája és megtudja venni a kocsit, illetve fenn is tudja tartani azt. Ez nem a kor függvénye. Rengeteg ember eleve 23-24 éves korában még fősulin vagy egyetemen tanul, tehát nem is igazán van kerete hogy megteremtse egy személygépjármű árát. Az meg külön érthetetlen számomra hogy mindezt NŐ LÉTDRE kérdezed. Mit gondolsz a férfiak 90% tud venni saját autód a huszas évei elején? Hát nem hinném.. Maximum kapnak vagy összegyűjtik valami ócskára. Egyébként meg most teljesen lényegtelen szerintem hogy az autó amit vezetsz, az a sajátod-e vagy mondjuk a szüleidé. Ha tudod normálisan használni akkor nem mindegy? Ha meg szükséged van egy sajátra akkor meg teljesen mindegy hány évesen veszed meg. Sok ember örülne ha 25 éves korára összetudna gyűjteni egy gépjárműre. Még egyszer mondom, nem bántásból írtam ezt a pár sort, csak nem tudom elképzelni hogy miért érzed cikinek a helyzeted..
2016. máj. 4. 21:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Inkébb megszokott, ismerek oylat is aki csaj létére 19 évesen vett magának, és nem, nem azzal kereste meg rá.
2016. máj. 4. 21:42
 8/13 anonim ***** válasza:
13%
Igen, ciki. Ne vedd meg!
2016. máj. 5. 01:13
 9/13 anonim ***** válasza:
19%
dehogy, miért lenne az?
2016. máj. 5. 12:37
 10/13 anonim ***** válasza:
19%
Ciki, mindenki 42 éves korában vesz autót. 25 évesen nagyon gáz autóban ülni. Bkv rulez.
2016. máj. 5. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!