Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E90-ről mik a vélemények?

Lyukas Kaiser kérdése:

BMW E90-ről mik a vélemények?

Figyelt kérdés
Sziasztok, autó vásárlás előtt állok, már lenne is egy kiszemeltem: [link] Ez a FL előtti E90, a 129 lovas változat, nem gyenge ez még esetleg? Bármilyen tapasztalatot, tanácsot szívesen fogadnék, köszönöm a segítséget!
2016. máj. 4. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

E90 320d-t néznék a helyedben, sokkal jobb fogyasztás, kellőképpen nyomatékos.

Vegyesben 5,8-6,2 literrel jár, ebben pedig vannak kigyorsítások bőven.

2016. máj. 4. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem teszik őszintén ez a saját véleményem.

A további már tanács lenne. Na a facelift előtti az amit nem szabadna E90ből. Az még bőven az E46 korszaka és abból az időből 2005 körül még E46ot érdemes venni.

Sokat lehet olvasni mennyien megszívták a facelift előtti E90ekkel. Mert az akkori E90ekbe került motorok gyártási hibásak voltak. Biztos van akinek az autóján nem jött ki eddig de akkor is bazinagy rulettkerék 2008 előttit venni E90ből. Csak facelift utánit szabad ami azt jelenti hogy 2008 utánit. Mert tudod okos ember más kárán tanul.

2016. máj. 4. 11:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, esetleg amit linkeltem arról tudnál valamit mondani?
2016. máj. 4. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Első autónál rosszul kezdpdik ha az a kérdés: Nem gyenge? Első autóval tapsztalatot kell szerezni, nem hajtani mint állat..
2016. máj. 4. 20:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez természetes, nem is ez lenne a cél, csak egy kérdés volt, de azért nem árt ezzel is tisztában lenni, ja és nem első autó.
2016. máj. 4. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

Szép autó, de kicsit el vannak rontva az arányai, előlről és hátulról nagyon szűknek tűnik (pedig nem az), és emiatt az egész megjelenése el van rontva. Az E46 szebb. Bangle érából viszont az E60 telitalálat, nekem nagyon bejön.

Na de ha neked tetszik, akkor én is elgondolkoznék a dízelen. Ha mégsem, akkor érdemes nézni egy 320i-t, fogyasztás szinte semmivel sem több, de sokkal erősebb. Műszakilag elég rendben vannak ezek az autók.

2016. máj. 5. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam, a 20i-re találtam is egyet, köszönöm a segítséget! Abban tudnátok segíteni, hogy mire érdemes oda figyelni az autó kipróbálásakor?
2016. máj. 6. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!