Matador Hankook nyári gumiabroncs vélemények. Melyiket 215mm/60%/R16?
Nem rossz választás.
A méretet így nem lehet mondani.
Mi a gyári méreted?
Én az elsőt tuti fel nem tenném az autómra, akkor már inkább a Hankook!
Igazából én azzal is szívtam már, de az téligumi volt, szóval nyugodt szívvel ezt a gyártót sem ajánlanám.
Ha egy picit lazább a keret rá, akkor inkább valami értelmesebb márkát néznék: Michelin, Continental, Dunlop, Pirelli, GoodYear, stb...
A gumit évekre veszed, lehet, hogy hirtelen egyszerre nagyobb kiadás, viszont ha nem jó a gumi tapadása és összetöröd magad az még drágább kiadás. :\
Tessék, olvasd el a "Matador márka" leírást. Egy cseppet se rosszabb mint a többi.
Sejtettem, hogy valaki be fogja linkelni, vagy utal rá, hogy a Continental megvette a Matador gumimárkát.
Ez még nem jelent semmit, főleg nem azt, hogy jó minőségű abroncs!
Csak egy példa informatikai területről:
Az Asrock az ASUS leányvállalata volt sokáig, attól függetlenül, hogy az anyacég kiváló termékeket gyártott az Asrock egy legendásan rossz minőségű márka volt.
Vagy ott van a Labtec, ami a Logitech leányvállalata volt, a Logitech a mai napig a magas minőségű termékeiről ismert, a Labtec mindig is silány vacak volt amíg létezett.
Attól, hogy valaki felszámolja a konkurenciát nem jelenti azt, hogy az adott "brand" alatt minőséget akar gyártani.
A linkről meg annyit, hogy egy gumiforgalmazó még a legbóvlibb gumihoz is olyan leírást rittyent, hogy eladható legyen az adott árszegmensben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!