Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Abdai szuper trafipax miért...

Abdai szuper trafipax miért villanthatott egyet amikor csak 45-el mentem?

Figyelt kérdés

úgy tudom ezek már régen nem villognak akkor mi lehetett az a villanó piros fény a trapipax tetején inkább annak a végén Abdáról-Győrbe mentem.

30as tábla biztosan nem volt! mert mutató szerint 45-az igazából 40 biztosan nem mentem gyorsabban a műszer -3km/h val nézik de nem tudom be voltam kötve lámpák is égtek telefonozni sem telefonoztam akkor mi lehetett?

2016. máj. 1. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha villant is, akkor is a megengedett sebességhatár alatt közlekedtél:

[link]

Forrás: traffihunter.hu

2016. máj. 1. 18:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Érzetre is nagyon lassú volt, nem szoktam lassan vezetni csak akkor ha tudom hogy figyelő szempárok vannak vagy lehetnek de általában sem megyek többet mint mutató szerint 60 ,városon belül persze.
2016. máj. 1. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

ezek(sem) villannak már, úgyhogy felejtsd el..a zsaru szórakozik. unalmában a telefonját villantja, te meg magadalácsinálsz,hogy jajistenemiccsinálatm...

jó móka...

2016. máj. 1. 18:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Száradjon belé a saját vizelete akkor!
2016. máj. 1. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
41%

A fix traffival a rendőr hogy szórakozik?

Ha kapsz büntit, akkor jó hosszú évek és sok fellebbezés után eltörlik.

2016. máj. 1. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak a szélvédön át látszott ugy, am világitanak.
2016. máj. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!