Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudja esetleg "senki"...

Nem tudja esetleg "senki" hogy 2016. 01.13-án volt e trafipax a győri Szauter úton 15-17 óra között az internet szerint volt de pontosan hol?

Figyelt kérdés
60-al mentem mutató szerint és eléggé ideges vagyok hátha bemért igaz ha jól emlékszem azért 3 óra előtt voltam ott meg semmi gyanúsat nem láttam se Seát se rendes rendőr autó. De ha volt akkor pontosan hol? A 83as körfogalomnál a temető mellett ott szoktak általában de akkor nem azt írnák hogy 83as bevezető? (Az első sorért elnézést, csak így fogadta el. )

2016. jan. 15. 18:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Minden rossz indulat nélkül (de tényleg) hogy gondolhattad komolyan ezt a kérdést? Szerinted lesz valaki aki ezt meg tudja neked válaszolni?
2016. jan. 15. 18:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Reménykedtem benne. nem szeretnék csekket kapni
2016. jan. 15. 18:45
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha most trollkodni akarnák jó szokásom szerint, azt mondanám h....

De most komolyan, honnan a frászból tudjuk? De amúgy ha 50- el mehettél és 60- al mentél, nem valószínű, h kapnál csekket.

2016. jan. 15. 19:00
 4/16 anonim ***** válasza:
Semmi baj. Én is gyorsabban mentem a héten valahol egy 60-as táblánál és lehet mértek egy kocsiból, de nem idegeskedek rajta. Nagyon nem örülnék neki, ha jönne csekk, de ugye ez nem kívánságműsor és a bünti jogos is lenne.
2016. jan. 15. 19:02
 5/16 anonim ***** válasza:
Az már régen rossz, ha az előrejelzésben ilyen módon megbízol. Tényleg nem tűnt fel, hogy alig tartják be az előrejelzést? (Kivéve Budapest, ott nagyjából betartják, de azt tudni kell, hogy vannak olyan mérések, amik alapból nincsenek rajt.)
2016. jan. 15. 19:28
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha 60-nal mentél, és 50 volt a megengedett, azaz nincs ott alacsonyabb sebességet előíró sebességkorlátozó tábla, akkor nem fogsz bírságot kapni akkor sem, ha esetleg lefényképeztek.

Az alábbi honlapon található egy táblázat a közigazgatási bírság mértékétől a sebességtúllépéstől függően:

[link]

Itt látható, hogy 50 km/h megengedett sebességig 15 km/h-nál kisebb sebességtúllépés esetén nincs bírság.

2016. jan. 15. 20:14
 7/16 A kérdező kommentje:
a mutató meg 5 öt csal de nem is tudom azért eléggé nyomaszt hogy nem tudom mire számítsak kb mikor ér ide tudom sokan kérdezték már de azért kb? remélem nem jön de azért mégis:D
2016. jan. 15. 20:59
 8/16 A kérdező kommentje:
Egyébként lefotoznak csak nem küldik ki a csekket mert határon bellöl vagyok vagy a kamerát alapból 64re állítják hogy 65töl küldje a szépségeket?
2016. jan. 15. 21:14
 9/16 anonim ***** válasza:

Ne stresszelj már. Ha küldik, akkor 30 ezer, törődj bele. Ez az alsó határ.

Egyébként igen, 64-re van állítva a műszer. Onnantól megy a fotó. :) Számoljuk bele azt is, hoyg a km óra csal egy kcisit, tehát kb. 70-el kell menned ahhoz, hogy megbüntessenek (50-es táblánál).

2016. jan. 17. 17:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Nicns olyan hogy vagy lefotóznak vagy nem. Itt nincs olyan, hogy "határon vagy". 64-től automatán fényképez és küldi egyből elektronikusan a szombathelyi központba. Onnan meg megy a csekk. Egyszerű a körforgás.
2016. jan. 17. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!