Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudja esetleg "senki"...

Nem tudja esetleg "senki" hogy 2016. 01.13-án volt e trafipax a győri Szauter úton 15-17 óra között az internet szerint volt de pontosan hol?

Figyelt kérdés
60-al mentem mutató szerint és eléggé ideges vagyok hátha bemért igaz ha jól emlékszem azért 3 óra előtt voltam ott meg semmi gyanúsat nem láttam se Seát se rendes rendőr autó. De ha volt akkor pontosan hol? A 83as körfogalomnál a temető mellett ott szoktak általában de akkor nem azt írnák hogy 83as bevezető? (Az első sorért elnézést, csak így fogadta el. )

2016. jan. 15. 18:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
70el nem mentem az tuti
2016. jan. 17. 18:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Mennyire szokták pontosan betartani azt amit interneten írnak? Mármint hogy pl 15-17 ig egy helyen lesznek ezt mennyire tartják be pontosan meg úgy általában ?
2016. jan. 17. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Általánosságban a megyékben 20-30%. Budapesten 60-70%, az egész jó.

Tulajdonképp elég nagy intervallumot adnak meg pl. 10-től 18-ig, meg persze beleírják az összes útszakaszt, aztán hajrá, használd egészséggel... Én iylen előrejelzésekben nem bízok, meg se nézem, mert értelemtlen. A budapesti a kivétel, ott helyszínre pontosan betartják, és 8 órás intervallum sem. A trükk viszont ott az, hogy nem mindegyik mréést írják bele, hanem csak az alosztály műszereit; a kerületi sajátokat nem.

Egyébként 30 napon belül megtudod, hogy bemértek-e. De nem hiszem, 60-al nem kell parázni...

2016. jan. 17. 21:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Ma megmértem mentem 65 elmutató szerint de az is csak 59 a GPSes szerint sztem nem lesz baj meg egyáltalán nem rémlik hogy gyanús autó állt volna ott a buszöbölben ahol szoktak mert busz nem jár arra csak a tábla van kint meg a helye ,mellesleg milyen civil autóval szoktak mérni Győrben a Seaton kívül?
2016. jan. 18. 16:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Fehér Seat Cordoba az mindenképp tevékeknykedik Győrben, sőt, ebből 2 is van: KPK-005 és KPK-006. Ezen kívül tipikus civil rendőrautó a Skoda Fabia kombi, az Opel Astra H; régebben Chevrolet Lacetti, Volkswagen Bora, Ford Fiesta. Ezek jellemzően fekete, fehér, piros, vagy sötétkék színben fordulnak elő.

Tudtommal van még egy fehér Volkswagen Transporter is, illetve egy sötétkék Opel Astra F, amit még szoktak használni.

70-el pedig nem mentél, tehát nem kell birásgra számítanod (szerintem).

2016. jan. 18. 16:50
 16/16 A kérdező kommentje:

Nagyon hálás vagyok hogy ezeket nekem leírtad nagyon köszönöm is ,de megnéztem azt a videót a Trafihunter promóciós videóját és abban egy szürke Opel Astra van asszem a régebbi típus az most rendes trafipaxos autó vagy csak a videó kedvéért tették oda olyan gyanúsan?

És ez Győr az halál biztos mert még a helyszínt is ismerem ott van a rózsák terénél.

https://www.youtube.com/watch?v=6TcRNH6YTJY

2016. jan. 18. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!