Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az gáz, ha Suzukink van?

Az gáz, ha Suzukink van?

Figyelt kérdés
Mindenki bántja a suzukikat, hogy papírautók meg h semmire sem valók... de nekünk ilyen kocsink van és nemsokára vezetni is tudom.. de nem akarom, h szivassanak ez miatt! :(
2008. szept. 23. 22:47
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Na, akkor baletmentes közlekedést! És ha tudod, minél előbb cseréld le a verdát! szia!
2008. okt. 3. 14:08
 22/27 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, nem rajtam múlik... apum egyedül nevel engem és testvérem, úgyhogy nem tudom mikor tudjuk lecserélni... de köszi :) szia!
2008. okt. 3. 15:54
 23/27 anonim ***** válasza:
háát... Ha valami Swift gti, az nem gáz, nagyon nem, de ha a három hengeres szörnyűség, akkor bocsi, de gáz. Semmi presztízse nincs, bárki kimegy eléd és ennek a tetejébe még tököltök mindig és csodálkoztok, hogyha ledudálnak az útról. Szerintem az állandó tökölésetek miatt gáz, ha valaki szuzukis... Ha lendületesen közlekedsz, akkor senkinek nem lesz veled baja.
2008. okt. 4. 20:17
 24/27 A kérdező kommentje:

hm... Én nem nagyon szoktam tökölni, mikor vizsgáztam (bár akkor ford fusionon) akkor is tökre mondta a vizsgáztató, hogy több ilyen vizsgát szeretne látni, mert nagyon jól tudom kezelni a kocsit meg minden... szóval ez a suzukis általánosítás nagyon gáz volt :P attól még, h a legtöbb suzukis olyan, amilyennek leírtad, aláírom. De kivételek is vannak :D

De azért köszi, h írtál :)

2008. okt. 5. 13:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Nemrég láttam a régi autónkat (suzuki swift), véletlenségből akadt meg a szemem a rendszámom. Most 15 éves autó, még mindig gurul, külsőleg nem látszott, h baj lenne vele, mi vadi újan vettük és több, mint 100.000km-et tettünk vele 3 év alatt, úgy adtuk el (nem kellett szervizeltetni sem ezalatt az idő alatt). TÉnyleg könnyű autó, a szél könnyen dob rajta, de jobban gyorsul, mint most a Fordunk (és azt már szervízbe is vinni kellett apróbb gondok miatt), és tényleg keveset fogyaszt, szerintem a mai napig ideális autó. Még akkor is, ha a szegények autója.
2008. okt. 13. 23:36
 26/27 anonim ***** válasza:
én tök kiprobálnék vezetni egy suzukit,de nekem ez sajna nem adatott meg :(
2009. márc. 14. 22:08
 27/27 anonim válasza:
egyik barátnőm apukája autószerelő és mondta, hogy a suzukit viszik elgkevesebbszer szerelni:)
2009. jún. 19. 20:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!