Az gáz, ha Suzukink van?
Figyelt kérdés
Mindenki bántja a suzukikat, hogy papírautók meg h semmire sem valók... de nekünk ilyen kocsink van és nemsokára vezetni is tudom.. de nem akarom, h szivassanak ez miatt! :(2008. szept. 23. 22:47
21/27 anonim válasza:
Na, akkor baletmentes közlekedést! És ha tudod, minél előbb cseréld le a verdát! szia!
22/27 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, nem rajtam múlik... apum egyedül nevel engem és testvérem, úgyhogy nem tudom mikor tudjuk lecserélni... de köszi :) szia!
2008. okt. 3. 15:54
23/27 anonim válasza:
háát... Ha valami Swift gti, az nem gáz, nagyon nem, de ha a három hengeres szörnyűség, akkor bocsi, de gáz. Semmi presztízse nincs, bárki kimegy eléd és ennek a tetejébe még tököltök mindig és csodálkoztok, hogyha ledudálnak az útról. Szerintem az állandó tökölésetek miatt gáz, ha valaki szuzukis... Ha lendületesen közlekedsz, akkor senkinek nem lesz veled baja.
24/27 A kérdező kommentje:
hm... Én nem nagyon szoktam tökölni, mikor vizsgáztam (bár akkor ford fusionon) akkor is tökre mondta a vizsgáztató, hogy több ilyen vizsgát szeretne látni, mert nagyon jól tudom kezelni a kocsit meg minden... szóval ez a suzukis általánosítás nagyon gáz volt :P attól még, h a legtöbb suzukis olyan, amilyennek leírtad, aláírom. De kivételek is vannak :D
De azért köszi, h írtál :)
2008. okt. 5. 13:54
25/27 anonim válasza:
Nemrég láttam a régi autónkat (suzuki swift), véletlenségből akadt meg a szemem a rendszámom. Most 15 éves autó, még mindig gurul, külsőleg nem látszott, h baj lenne vele, mi vadi újan vettük és több, mint 100.000km-et tettünk vele 3 év alatt, úgy adtuk el (nem kellett szervizeltetni sem ezalatt az idő alatt). TÉnyleg könnyű autó, a szél könnyen dob rajta, de jobban gyorsul, mint most a Fordunk (és azt már szervízbe is vinni kellett apróbb gondok miatt), és tényleg keveset fogyaszt, szerintem a mai napig ideális autó. Még akkor is, ha a szegények autója.
26/27 anonim válasza:
én tök kiprobálnék vezetni egy suzukit,de nekem ez sajna nem adatott meg :(
27/27 anonim válasza:
egyik barátnőm apukája autószerelő és mondta, hogy a suzukit viszik elgkevesebbszer szerelni:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!