Az gáz, ha Suzukink van?
A suzukis külön állatfaj.
Bocsánat, hogy ezt mondom de rengeteg suzukist látok, aki meg van kergülve. Nem a suzuki teszi, hogy hülye az ember, de általában a hülyék vesznek suzukit. Csak egy-két példa: piros suzuki elöttem körforgalomban indexel BALRA, ment még egy kört, majd mellém bevágódik a letérkövezett szakaszra, és egyel elöbb kihajtott mint én... Balra bekanyarodni tilos tábla útkereszteződésben... balra ment...
Ilyen és ehhez hasonlók miatt tartják hülyének. Ne adj rá okot, és téged nem szivatnak ;)
Egy BMWs hölgy (minket meg köcsögnektartanak)
Suzuki? Hidd el: nagyon jó autó. Igénytelen, megbizható, strapabíró. Jól gyorsul, jól lassul, olcsó a szervizelése, és jó a fogyasztása.
Tudod mit mondok Neked? Más akkor bírálja az autódat, ha fizeti!
Egyébként nekem is Suzukim van (Swift; a régebbi típusú). A múltkor rám tolatott egy Ford Galaxy. És képzeld, az ő autója jobban sérült, mint az enyém!
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!!! :)
Utolsó válaszoló!! Köszönöm szépen a választ!! Nekünk is a swift van, a régi tipusú, kb 6-7éve vettük. De most, h elkezdtem vezetni, szeretem és nem érdekel, h más mennyire szivatja őket, és egyetértek az egyik válaszolóval, csak akkor szóljon be, ha fizeti.
Amugy még mindig nagyon jó állapotban van, semmi karcolás, semmi nincs rajta, szinte ugyanolyan, mintha új lenne :) ( hál'istennek egyszer sem volt vele semmi baj, sosem hagyott cserbe minket és remélem ezután sem fog ) :)
Na, lehet lepontozni, de már megszoktam!
Szval eléggé gáz! Azt tudnod kell, hogy egy swift 1-es 680 kg. Egy trabant volt ugye 615... 3 henger 2 helyett, vizhütés a léghűtés helyett... Tehát, ha a trabant papirból volt, akkor a suzuki miből van? De nézz utána:az elmult években hány suzukiban ülő utas halt meg Magyarországon! Meg fogsz lepődni!És ne mondják nekem, hogy óvatosan kell vezetni: Általában, a vétlenek halnak!
Amugy meg: ha nekidőlsz véletlenül az oldalának, már be is horpadt!!!Én a suzukit csak halálautónak hivom.
Az hogy kevés a fogyasztása:egy ien bádogkaszlihoz képest még sok is!Csak a példa kedvéért: egy Skoda fábia a maga 10.5 mázsájával, alig eszik többet! 5.2 literrel eljár 100-on 120-130-as tempóval!!! De Te tudod! Szia!
Nem pontozlak le, mert normálisan megfogalmaztad a válaszodat.
Én is így voltam vele egy ideig, de sajnos még nem tudunk új kocsit venni, addig marad ez. De megfelel nekem ez is most, csak vezessek :)
Amugy legbelül teljesen egyetértek Veled is.. minden kocsiban van jó és rossz...
Bár nekem álmom egy peugeot 307 (L) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!