Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a leggázabb legótvarabb...

Melyik a leggázabb legótvarabb autómárka?

Figyelt kérdés
Esetleg autó típus? :D

2016. ápr. 29. 19:02
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

na van egy nyertes is XD igen azokat vágom, zaporozsec XD

na az egy rakás selejt egy kuka szemét romhalmaz full tévedés

2016. ápr. 29. 20:06
 22/29 anonim ***** válasza:
20%

Az igazi ótvarság

[link]

2016. ápr. 29. 20:10
 23/29 A kérdező kommentje:
:D
2016. ápr. 29. 20:10
 24/29 Koaxk Ábel ***** válasza:
0%

Biztosan jó az amit linkeltél valamire...

Nem akarok kötekedni kérdező, de a General Motors leányvállalata a Chevrolet és az Opel is és nálam sokkal, de sokkal nagyobb koponyák úgy ítélték meg, hogy az Opel és a Chevrolet egy piacon halászik és ezért a Chevrolet-nak mennie kell az európai piacról, gondolom nem azért döntöttek így, mert annyira hű de jó márka volt.

Szerintem a nagyok is érezték, hogy ez így vérszegény és inkább az Opelbe pumpáljuk a pénzt, és ezt joggal meg is értem, annak a márkának 100x több a presztízse mint az exDaewoonak, a minőségről nem is beszélve!

2016. ápr. 29. 21:10
 25/29 anonim ***** válasza:
33%

A daewoo csak 0 presztízs. De pl egy nexia vagy lanos nagyjából azt tudja, mint egy f astra.

Nem menő, hajlamos rohadni, durván megbízható, olcsón szervizelhető.

Szerintem az ótvar ott kezdődik, mikor szerelőhöz hordod havonta a kocsit, tehát pont arra nem jó, hogy utazz vele.

2016. ápr. 30. 00:01
 26/29 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező: az Európában forgalmazott Swift csak külsőre ugyan az, mint az indiai verzió. Az itteninek valóban jó a töréstesztje, de az olcsóbb keleti verzióból akár olyanokat is kispórolnak, mint a légzsák. Nem csak a Suzuki csinálja ezt, de itt nálunk ez az a márka aminek a kocsija látszólag egy az egyben megtalálható, de közben mégsem. Értelmezni kellene, nem lepontozni...
2016. ápr. 30. 07:05
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelműen kéne fogalmazni, akkor nem kéne utólag pampogni. Akkor nem egészen így fogalmaztál.
2016. ápr. 30. 15:06
 28/29 anonim ***** válasza:
34%

Hát a régebbiek közül szerintem a Trabant, mert én abból soha nem láttam olyat ami rendesen menjen. Régebben mikor még több Trabi volt az utakon, egynek sem volt rendes alapjárata, mindig valaki az út szélén szerelt egyet, stb. Ellenben jó Daciát láttam nem is egyet.

Mai autók között pedig már tényleg nagyon erős a felhozatal, ezek közül szerintem is az európai Chevrolet a legrosszabb, nameg ezek az új Ladák sem tűnnek valami nagyon komoly autónak, de ne legyen igazam.

2016. ápr. 30. 22:39
 29/29 anonim ***** válasza:
32%

Az én autómból nézve azok, amik ha elém kerülnek, idegesítőek. Szarul mennek és büdösen füstölnek. Azokat nem győzöm elég gyorsan kikerülni. Ilyenek: Nissan Vanett Chargok, régi kocka Ducatok, Toyota Hiace, Trabant-Wartburg(ezek szerencsére már ritkák), Zuk-Nysa.

Benne ülve, amik kényelmetlenek. Ilyenek : Ford Tranzit (majd minden verziója) meg az összes kisautó.

2016. máj. 1. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!